پایگاه خبری فوتبالی- بانوی کاراتهکا وزن ۶۱- کیلوگرم در بازیهای کشورهای اسلامی به مدال طلا دست یافت.
به گزارش فوتبالی، در دومین روز از رقابتهای کاراته ششمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی در ریاض عربستان، تیم ایران سه نماینده دارد که هر سه راهی فینال شدهاند.
در وزن ۶۱- کیلوگرم بانوان، آتوسا گلشادنژاد بانوی پرافتخار کاراته ایران پس از استراحت در دور نخست، برابر رومائو روماناتوآ از نیجر به برتری ۹ بر یک (با امتیاز عالی) رسید و راهی نیمهنهایی شد. او در این مرحله با ملک الخلایدی کاراتهکا کشور میزبان روبهرو شد و ۱۰ بر ۲ (با امتیاز عالی) برنده شد و جواز حضور در فینال را کسب کرد.
آتوسا در فینال با وفا محجوب از تونس، دارنده مدال طلای آفریقا و نفر هفتم رنکینگ جهان روبهرو شد و در حالیکه از حریف عقب بود در نهایت به برتری هفت بر چهار رسید تا بازهم تحت هدایت پگاه زنگنه، به مدالی مهم دست یابد.
از ساعتی دیگر، مرتضی نعمتی در فینال وزن ۷۵- کیلوگرم و صالح اباذری در فینال سنگین وزن برای کسب مدال طلا روی تاتامی خواهند رفت. روز گذشته، فاطمه صادقی و سارا بهمنیار به مدال طلا رسیدند و علی مسکینی از دور رقابتها کنار رفت.
با این اوصاف هر سه بانوی کاراتهکای اعزامی ایران به این مسابقات صاحب مدال طلا شدند تا نتیجهای تاریخی را ثبت کنند.










