پایگاه خبری فوتبالی - لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، اکنون چهارمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین است؛ پس از گلزنی در پیروزی ۲-۰ بازی دوستانه مقابل آنگولا در لواندا.
به گزارش فوتبالی، لائوتارو در آستانه پایان نیمه اول، با یک ضربه پای راست در محوطه جریمه، گل اول تیم ملی خود را به ثمر رساند. او همچنین پاس گل لیونل مسی را فراهم کرد.
این سی و ششمین گل لائوتارو برای تیم ملیاش بود، به این معنی که او از هرنان کرسپو (۳۵) در لیست برترین گلزنان تاریخ آرژانتین پیشی گرفته است. "ال تورو" در حال حاضر در جایگاه چهارم آن لیست قرار دارد؛ پشت سر سرخیو آگوئرو با ۴۱، گابریل باتیستوتا با ۵۵ و مسی دست نیافتنی با ۱۱۵ گل دستنیافتنی.
لائوتارو اکنون سه گل و دو پاس گل از سه بازی دوستانه خود برای آرژانتین در این فصل به ثبت رسانده است.
این آمار به مجموع هشت گل و دو پاس گل از ۱۴ بازی او در سطح باشگاهی در این فصل اضافه میشود. چهار گل و دو پاس گل در سری آ به ثمر رسیده است و چهار گل دیگر نیز در لیگ قهرمانان به ثبت رسیده است.
ستاره گلزن اینتر پس از پایان تطعیلات ملی، باید در دربی حساس شهر میلان با روسونری روبرو شود.










