هدف بزرگ بارسلونا پس از بازگشایی ورزشگاه نیوکمپ

هدف بزرگ بارسلونا پس از بازگشایی ورزشگاه نیوکمپ

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا امیدوار است تا ژانویه آینده بتواند مجوز حضور ۶۲ هزار هوادار را در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ دریافت کند.

به گزارش فوتبالی ، این مجوز مربوط به بازگشایی کامل سکوها در فاز 1C است که شامل سکوی پشت دروازه و بخش‌های تکمیلی طبقه سوم می‌شود.

در روزهای اخیر، فعالیت‌های ساخت و ساز در نوکمپ با شدت ادامه داشت. شهرداری بارسلونا روز دوشنبه فاز 1B را تأیید کرد تا امکان بازگشایی سکوهای لاترال برای دیدار شنبه مقابل اتلتیک بیلبائو فراهم شود، اما جرثقیل‌ها و تیم‌های ساخت و ساز همچنان برای تکمیل بخش بیرونی و نصب طبقه سوم مشغول فعالیت هستند. طبق برنامه، از روز جمعه بیشتر فعالیت‌ها متوقف خواهد شد تا فاز بعدی آماده بهره‌برداری شود.

خوان سنتیس، مدیر عملیات بارسلونا، در مصاحبه با RAC1 و رادیو کاتالونیا اعلام کرد هدف باشگاه دریافت چراغ سبز شهرداری پیش از پایان سال است. در صورتی که این مجوز صادر شود، اولین بازی با ظرفیت کامل احتمالاً یا در ۱۴ ژانویه در یک‌هشتم نهایی کوپا دل ری و یا در ۲۵ ژانویه مقابل رئال اوویدو برگزار خواهد شد. بین تعطیلات کریسمس و سوپرجام اسپانیا در عربستان، بارسلونا بیش از یک ماه میزبان مسابقه‌ای نخواهد بود.

در همین حال، بخش سوم ورزشگاه با نصب سازه‌های پیش‌ساخته و رنگ‌آمیزی سفید سیمانی جلوه‌ای تازه یافته است. کار روی حلقه VIP بین طبقه دوم و سوم نیز ادامه دارد و انتظار می‌رود بخشی از آن‌ها در نیمه دوم فصل قابل استفاده شوند. این تحولات نوید بازگشت هواداران بیشتر و تجربه‌ای بهتر در نیوکمپ را برای فصل جاری می‌دهد.