پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان فولاد خوزستان پس از 8 سال یک بار دیگر هتتریک کرد.
به گزارش فوتبالی، دیشب در آخرین بازی مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی، تیم فولاد خوزستان در مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 3 بر صفر رسید و راهی مرحله یکهشتم نهایی شد. این یکطرفهترین و مقتدرانهترین پیروزی در میان نتایج مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی بود.
مرد اول این بازی بدون شک ساسان انصاری کاپیتان فولاد بود. او در این بازی هر 3 گل تیمش را زد و یک پنالتی را هم از دست داد که اگر آن پنالتی گل میشد، اولین پوکر رسمی و حرفهای دوران بازی او ثبت میشد. اما این پنالتی را دروازهبان استقلال خوزستان مهار کرد.
مرور کارنامه گلزنی ساسان انصاری نشان میدهد که او با وجود تداوم نسبی در گلزنی، کمتر موفق به زدن 3 گل در یک بازی شده است. در واقع او در چند فصل گذشته حتی موفق به ثبت بریس یا زدن دو گل در یک بازی هم نشده بود.
برای رسیدن به هتتریک قبلی ساسان انصاری، باید به لیگ شانزدهم برگردیم. همان فصلی که او در آن ابتدا به پرسپولیس پیوست و بعد از چند هفته وقتی دید برانکو ایوانکوویچ اعتقادی به او ندارد، به فولاد خوزستان برگشت.
بعد از بازگشت به فولاد، خیلی زود گلزنیهایش را آغاز کرد و در هفته دوازدهم مقابل نفت تهران هتتریک کرد. در آن بازی فولاد 4 بر دو به پیروزی رسید و انصاری ابتدا در دقیقه 31 گل اول تیمش و خودش را زد. گل دوم را ایوب والی در دقیقه 85 به ثمر رساند و انصاری در دقایق 1+90 و 3+90 دو گل دیگر زد.
از آن روز تا دیشب، بیش از 8 سال گذشت و انصاری موفق شد یک بار دیگر برای تیمش هتتریک کند.










