تغییرات مهم در ترکیب تراکتور؛ شیری و ترابی نیمکت‌نشین شدند

تغییرات مهم در ترکیب تراکتور؛ شیری و ترابی نیمکت‌نشین شدند

پایگاه خبری فوتبالی- در ترکیب اولیه تراکتور مقابل نسف قارشی اتفاقات تازه‌ای دیده می‌شود.

پایگاه خبری فوتبالی، اولین بازی هفته پنجم لیگ نخبگان آسیا از ساعت 17:15 امروز با تقابل نسف قارشی ازبکستان و تراکتور ایران آغاز می‌شود. 

به گزارش فوتبالی، ساعتی پیش ترکیب تراکتور برای این بازی اعلام شد. علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، الکساندر سدلار، شجاع خلیل‌زاده، دانیال اسماعیلی‌فر، اودیل خامروبکف، تیبور هلیلوویچ، مهدی هاشم‌نژاد، رگی لوشکیا، امیرحسین حسین‌زاده و دوماگوی دروژدک نفراتی هستند که با تشخیص دراگان اسکوچیچ از ابتدا برای تراکتور به میدان می‌روند.

مهم‌ترین تغییر در ترکیب تراکتور در خط میانی دیده می‌شود. جایی که بعد از مدت‌ها، مهدی شیری از ترکیب اصلی خارج شده و اودیل خامروبکف به جای او از ابتدا بازی می‌کند. مدت‌ها بود که با تصمیم دراگان، در این پست مهدی شیری بازی می‌کرد. آن هم با این که پست اصلی او مدافع راست است! 

هواداران تراکتور البته مخالف حضور شیری در این پست بودند اما اسکوچیچ نظر خودش را اعمال میکرد و سرانجام در بازی مقابل خیبر، اشتباه مرگبار شیری و لو دادن توپ که منجر به گل دوم خیبر و شکست تراکتور در خرم‌‌آباد شد، باعث شد اسکوچیچ در بازی امروز شیری را از ترکیب خارج کند و هافبک ازبکستانی را مقابل تیم اسبقش بازی بدهد.

نکته دوم در ترکیب، ادامه حضور اسماعیلی‌فر در دفاع چپ و بازی کردن صادق محرمی در دفاع راست است. این در حالی است که تراکتور محمد نادری را در دفاع چپ به عنوان یک چپ‌پای تخصصی در اختیار دارد اما اسکوچیچ مثل چند بازی گذشته او را نیمکت‌نشین کرده و اسماعیلی‌فر راست‌پا را در دفاع چپ بازی می‌دهد تا محرمی در دفاع راست به میدان برود.

یک اتفاق مهم دیگر، حضور رگی لوشکیا در ترکیب اصلی و نیمکت‌نشین شدن مهدی ترابی است. ترابی در چند بازی اخیر تراکتور فیکس بود اما امروز دوباره به نیمکت برگشته و هافبک آلبانیایی در ترکیب اصلی تراکتور قرار گرفته است.