پایگاه خبری فوتبالی - لئوناردو بونوچی، دستیار جنارو گتوزو در تیم ملی ایتالیا، پیش از دیدار پلیآف جام جهانی مقابل ایرلند شمالی، ضمن ابراز اطمینان از مسیر آتزوری، تاکید کرد که آنها به دنبال شناسایی بازیکنان جوان جدیدی هستند که بتوانند در تیم ملی ایتالیا "جا بیفتند".
به گزارش فوتبالی، ایتالیا قرار است در تاریخ ۲۶ مارس ۲۰۲۶، در مرحله نیمه نهایی پلیآف جام جهانی میزبان ایرلند شمالی باشد. بونوچی در حاشیه مراسم اهدای جوایز گرن گالا دل کالچو، در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا، به ارزیابی تیم ملی ایتالیا پرداخت.
مدافع سابق ایتالیا گفت: "در نیمه دوم بازی با نروژ، ما آنطور که در بازیهای قبلی ظاهر شده بودیم، با بازیکنان اصلی نبودیم، اما من اعتقاد دارم مسیری که با مربی آغاز شده، مسیر درستی است."
بونوچی تاکید کرد که تیم ملی ایتالیا تیمی قوی با بازیکنان بزرگی است که بسیاری از آنها در سری آ بازی میکنند و عدهای نیز خارج از ایتالیا عملکرد فوقالعادهای دارند.
او با اطمینان گفت: "تیم ما وجود دارد و همه ما میخواهیم به جام جهانی برویم. من مطمئن هستم که سفر ما پس از شکست مقابل نروژ، به خوبی ادامه خواهد یافت."
بونوچی اشاره کرد که کادر فنی کاملا بر روی بازیهای پیش رو متمرکز است و فرصت کشف استعدادهای جدید را از دست نخواهند داد: "ما کاملا متمرکز هستیم؛ ما این احتمال را که بتوانیم بازیکنان جوان جدیدی پیدا کنیم که بتوانند در تیم ملی جا بیفتند، رد نمیکنیم. ما هر بازی ممکنی را به همراه کادر فنی و تیم استعدادیابی فدراسیون، به صورت زنده دنبال میکنیم."
او مسئولیت بزرگ پلیآف را پذیرفت و گفت که جنارو گتوزو برای این بازیها بسیار هیجانزده است و مورد حمایت همه قرار دارد. بونوچی در پایان افزود: "پیراهن تیم ملی وزن بیشتری دارد، اما مطمئن هستم که اینها بازیکنان بزرگی هستند که میدانند چگونه مسئولیتپذیر باشند؛ چیزی که برای رساندن ایتالیا به جام جهانی لازم است."
ایتالیا پس از حذف در مرحله گروهی جام جهانی 2014، در روسیه و قطر غایب بوده و اکنون در تلاش است تا بلیط حضور در آمریکای شمالی را بدست آورد.










