پایگاه خبری فوتبالی - لیدز یونایتد امشب در ورزشگاه الند رود موفق شد با نتیجه 3-۱ چلسی را شکست دهد و یکی از شگفتیهای هفته چهاردهم لیگ برتر انگلیس را رقم بزند.
به گزارش فوتبالی، تیم میزبان خیلی زود جریان بازی را در دست گرفت و در دقیقه ۶ با ضربه سر جاکا بیجول به گل نخست رسید. فشار لیدز ادامه داشت و در دقیقه ۴۳ آئو تاناکا با شوتی دقیق گل دوم را به ثمر رساند تا شاگردان دانیل فارکه با برتری دو گله راهی رختکن شوند.
چلسی که با ترکیب متفاوتی وارد زمین شده بود، در نیمه دوم تلاش کرد تا نتیجه را تغییر دهد و مارسکا دست به تغییراتی زد.. در دقیقه 50 پدرو نتو که یکی از تعویضی های چلسی بود، با ضربهای تماشایی اختلاف را کاهش داد و امید را به اردوی آبیها بازگرداند. با این حال، مالکیت ۷۵ درصدی توپ و فشار هجومی چلسی در ادامه نتوانست سد دفاعی لیدز را بشکند. خلاف جریان بازی، لیدز موفق شد یک گل دیگر توسط نمچا به ثمر برساند، اما VAR آن را رد کرد. در دقیقه 74، روی اشتباه بسیار بد توسین و سانچز، کالورت لوین گل سوم را برای لیدز به ثمر رساند.
این نتیجه برای لیدز اهمیت زیادی داشت، چرا که پس از چند شکست متوالی توانست روحیه خود را بازیابد و از منطقه پایین جدول فاصله بگیرد. در سوی دیگر، چلسی با وجود نمایش پرقدرت در نیمه دوم، ناکامی بزرگی را تجربه کرد و فرصت نزدیک شدن به صدر جدول را از دست داد. این پیروزی در الند رود بار دیگر نشان داد که لیدز در خانه میتواند برای هر تیم بزرگی دردسرساز شود.










