پایگاه خبری فوتبالی- دو انتخاب سرمربی تیم ملی ایران در قرعهکشی جام جهانی درست از آب درآمد.
به گزارش فوتبالی، مراسم قرعه کشی جام جهانی امشب برگزار شد و 48 تیم حاضر در این تورنمنت، حریفان خود را شناختند.
براساس این قرعه کشی تیم ملی ایران در گروه G با بلژیک، مصر و نیوزیلند بازی خواهد کرد.
این درحالیست که سرمربی تیم ملی همین چند هفته قبل در برنامه فوتبال برتر، دو همگروه احتمالی تیم ملی را درست پیشبینی کرده بود.
سرمربی تیم ملی در آن برنامه اعلام کرده بود که از بین آلمان و بلژیک، دوست دارد بلژیک سرگروه ایران باشد که دقیقا همین اتفاق افتاد.
مصر هم که در تورنمنت امارات به تیم ملی نخورده بود، دیگر حریف مورد علاقه امیر بود که این پیشبینی هم درست از آب درآمد و بالاخره محمد صلاح و همبازیانش مقابل ایران قرار خواهند گرفت.
دیگر تیم مورد نظر قلعهنویی، هاییتی بود که این تیم در گروه C و در کنار برزیل، مراکش و اسکاتلند قرار گرفت.
براساس قرعهکشی انجام شده، تیم نیوزیلند به عنوان تیم سید 4، همگروه تیم ملی شد و به این ترتیب میتوان گفت قرعه خوبی نصیب تیم ایران شده است. به این ترتیب وعده کسب 4 امتیاز از سوی قلعهنویی حالا پررنگتر از گذشته شده است.










