گزارش نگران‌کننده تاج از مشکلات مالی فدراسیون فوتبال: به شدت در مضیقه هستیم!

گزارش نگران‌کننده تاج از مشکلات مالی فدراسیون فوتبال: به شدت در مضیقه هستیم!

پایگاه خبری فوتبالی- رییس فدراسیون فوتبال از مشکلات مالی این فدراسیون پرده برداشت.

به گزارش فوتبالی، دردسر صدور ویزا برای اعضای تیم ملی، فراهم نشدن بازی‌های تدارکاتی خوب و تعیین سهمیه‌های ایران در رقابت‌های باشگاهی آسیا، تنها مشکلات فدراسیون فوتبال در ماه‌های اخیر نبوده و فدراسیون از مشکل بزرگ دیگری هم در این مدت رنج برده است.

یک‌شنبه شب، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم اختتامیه پنجمین دوره «قهرمان ایران» ویژه معرفی برترین‌های ورزش در سالن اجلاس سران، درباره مشکل بزرگ این روزهای فدراسیون فوتبال توضیحاتی داد.

تاج در این باره به خبرنگاران گفت: «تیم ملی شرایط خوبی دارد اما مشکلی شاید من نباید درباره آن حرف بزنم، مضیقه مالی فدراسیون است. تنگنای مالی به شدت فدراسیون را آزار می‌دهد. علت این مشکل هم هزینه‌های سرسام‌آور دلاری است. همین حالا تیم امید ما هم با یک پرواز چارتر که هزینه‌اش دلاری است عازم ترکیه شده است. هزینه هتل این تیم هم دلاری است. تیم بانوان ما هفته آینده باید در تورنمنت کافا شرکت کند. تیم نوجوانان ما، تیم فوتسال ما و تیم فوتبال ساحلی ... همه این گرفتاری‌ها را با هزینه دلاری داریم. ما با وزارت ورزش صحبت کردیم. مجموع این هزینه‌ها حدود 200 میلیارد تومان برآورد شده است.»

تاج در پاسخ به سوالی درباره نارضایتی امیر قلعه‌نویی از این شرایط گفت: «البته آقای قلعه‌نویی هم مراعات می‌کند و هم قانع است. همین امروز من با ایشان جلسه داشتم. از کارهایی که انجام شده شاکر هستند اما انتظاراتی هم دارند که به حق است. یکی از این انتظارات مساله پاداش است. بالاخره تیم به جام جهانی صعود کرده و در دوره‌های قبل همه تیم‌ها پاداش می‌گرفتند اما این بار فعلا اتفاق نیفتاده است. رییس جمهور محترم دستور دادند و من به دنبال این هستم که هر جور شده این پاداش را بدهم و من فکر می‌کنم که بتوانیم این دغدغه را برای تیم ملی به حداقل برسانیم.»