حمله تند مورینیو به فیفا؛ جام جهانی ۲٠۲۶، یک فاجعه آشفته و کسل‌کننده!

حمله تند مورینیو به فیفا؛ جام جهانی ۲٠۲۶، یک فاجعه آشفته و کسل‌کننده!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی رئال مادرید برگزاری جام جهانی در کشوری بدون اصالت فوتبالی و بحران ویزا را عامل نابودی این رویداد دانست.

به گزارش فوتبالی، ژوزه مورینیو، سرمربی نامدار باشگاه رئال مادرید، در اظهارنظری جنجالی به انتقاد شدید از فیفا و هرج‌ومرج‌های حاکم بر سازماندهی مسابقات بزرگ پرداخت.

مورینیو با اشاره به دیپورت شدن داور سومالیایی گفت: مسئله اصلی این نیست که یوفا این داور سومالیایی را برای قضاوت بازی سوپرجام اروپا بین پاری‌سن‌ژرمن و استون ویلا انتخاب کرده است، بلکه در تمام این ماجراها و درام‌های به وجود آمده، ما باید فیفا را مقصر اصلی بدانیم.

او با زیر سوال بردن تصمیمات کلان مدیریتی فوتبال جهان افزود: چرا باید یک تورنمنت ارزشمند و گران‌بها را به کشوری ببریم که به طور سنتی با شور و اشتیاق فوتبالی شناخته نمی‌شود و سپس با این حجم از مشکلات و ممانعت از ورود افراد و صادر نشدن ویزاها مواجه شویم؟ این مسابقات در حال تبدیل شدن به یکی از آشفته‌ترین و کسل‌کننده‌ترین جام‌های جهانی تاریخ است.

سرمربی جدید رئال مادرید اظهار داشت: موضوع فقط این نیست که به او به عنوان یک قهرمان در خانه‌اش خوش‌آمد بگوییم یا صحنه و جایگاه دیگری برایش پیدا کنیم؛ بلکه در آینده کارها باید به شکل درست و اصولی انجام شوند. ما نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بسیار بهتر با کشورهای میزبان در زمینه‌های امنیتی و صدور ویزا هستیم؛ در غیر این صورت، جام جهانی اعتبار خود را گام به گام از دست خواهد داد. بزرگترین رویداد دنیای فوتبال نباید مدام به درون این آشفتگی‌ها و مخمصه‌های کاملاً قابل پیشگیری کشیده شود.