سهراب، قاتل تیم‌های قطری؛ به راحتی آب خوردن می‌برد!

سهراب، قاتل تیم‌های قطری؛ به راحتی آب خوردن می‌برد!

پایگاه خبری فوتبالی- سهراب بختیاری‌زاده موفق شد یک تیم قطری دیگر را ببرد. 

به گزارش فوتبالی، تقابل با السد، چهارمین تجربه مربیگری سهراب بختیاری‌زاده در رقابت‌های لیگ نخبگان بود؛ او تاکتون آمار ۲ برد، ۱ تساوی و ۱ شکست را از خودش برجای گذاشته است. 

سهراب درحالی موفق شد برخلاف اکثر پیش‌بینی‌ها، السد را ۳ بر صفر شکست بدهد که اولین بردش در لیگ نخبگان را مقابل یک تیم قطری دیگر به‌دست آورده بود. 

او در زمستان سال ۱۴۰۳ و در دیدار فوق‌العاده حساس با الریان موفق شد این تیم را ۲ بر صفر شکست بدهد و با حذف کردن پرسپولیس، استقلال را به دور حذفی لیگ نخبگان برساند.

تصویر خبر

نکته جالب اینجاست که استقلال در دومین بازی خودش در رقابت‌های لیگ نخبگان باید به مصاف الغرافه قطر برود و پیروزی در این دیدار می‌تواند استقلال را به صعود از مرحله گروهی امیدوارتر کند.

این سرمربی جوان تاکنون توانسته فراتر از تصورات نتیجه بگیرد و هواداران استقلال به‌شدت از عملکرد او خوشحال هستند. مهمترین وظیفه سهراب در موقعیت فعلی حفظ همین روند استقلال، ریکاوری و ترمیم نقاط ضعف تیمش در بازه یک ماه تعطیلی مسابقات لیگ برتر است.