استایل جالب امباپه در نیوکمپ؛ روی سکوها دنبال چه کسی بود؟

استایل جالب امباپه در نیوکمپ؛ روی سکوها دنبال چه کسی بود؟

پایگاه خبری فوتبالی - شب گذشته پاری سن ژرمن موفق شد با نتیجه‌ی 4 بر 1 بارسلونا را شکست داده و بردی خوب و قاطعانه به دست بیاورد. در این بازی کیلیان امباپه هتریک کرد و خودی نشان داد تا کار شاگردان رونالد کومان برای صعود به مرحله بعدی سخت و غیرممکن شود.

به گزارش فوتبالی، کیلیان امباپه پیش از شروع بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن و در حالی که در ورزشگاه نیوکمپ در حال گرم کردن بود با حالتی جالب که گویا به سکو ها نگاه می‌کرد، به نظر می‌رسید که دارد دنبال شخصی خاص می‌گردد. البته گفتنی است که حبیب نورماگمدوف، UFCکار معروف برای تماشای دیدار پاری سن ژرمن و بارسلونا به ورزشگاه نیوکمپ آمده بود و گفته می‌شد که از همان ابتدای بازی روی سکو ها بوده و برخی از کاربران شبکه های اجتماعی گمانه زنی کرده‌اند که امباپه در حال گشتن برای او بوده چرا که حبیب و امباپه رابطه‌ای دوستانه دارند هر چند که این حرف صرفا یک گمانه زنی است و نمی‌توان آن را قطعی دانست.

در هر صورت امباپه با هتریک خود برای تمامی رقبا در این فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا شاخ و شانه کشید و باید دید که اوضاع برای او و تیم پاری سن ژرمن چگونه پیش خواهد رفت.

1470