دفاع تن هاگ از تصمیمش مبنی بر تعویض کردن رونالدو

دفاع تن هاگ از تصمیمش مبنی بر تعویض کردن رونالدو

پایگاه خبری فوتبالی - اریک تن هاگ سرمربی هلندی منچستریونایتد از تصمیمش مبنی بر تعویض کردن کریستیانو رونالدو در دیدار مقابل نیوکاسل حمایت کرد. 

به گزارش فوتبالی، روز یک شنبه منچستریونایتد در ورزشگاه الدترافورد میزبان نیوکاسل بود و در نهایت دو تیم به تساوی دو بر دو رضایت دادند. در این بازی کریستیانو رونالدو از ابتدا برای شیاطین سرخ به میدان رفت، اما در دقیقه 72 جای خود را به مارکوس رشفورد داد. 

به نقل از سایت گل، تن هاگ درباره این تصمیمش گفت: "در 10 روز باید 4 بازی انجام دهیم و می‌خواستم با این کارم، مهاجمان را خسته نکنم. باید با سیستم چرخشی بازی کنیم. رشفورد انرژی کافی برای کل بازی را نداشت و ما باید بر این اساس برنامه ریزی می‌کردیم. فکر می‌کنم رشفورد خیلی سریع روی بازی تاثیر بگذارد و اگر می‌توانست گلزنی کند، دیگر کسی به این نکته (تعویض رونالدو) اهمیتی نمی‌داد. نمایش تیم خوب بود، توانستیم با کلین شیت از زمین خارج شویم. روی نیوکاسل پرس کردیم و سعی در کنترل کردن بازی داشتیم. مخصوصا در نیمه دوم عملکرد ما خیلی خوب بود. در آخرین دقایق بازی می‎‌توانستیم گل بزنیم. ارسال فرد و ضربه‌ای که رشفورد نتوانست تبدیل به گل کند. از اینکه 3 امتیاز را نگرفتیم ناراحتم، اما گله‌ای از عملکرد بازیکنانم ندارم."

4416