پایگاه خبری فوتبالی- حبیب فرعباسی برای پیوستن به تیمی به غیر از استقلال نیاز به توافق با آبیپوشان دارد.
به گزارش فوتبالی، حبیب فرعباسی دروازهبان فصل گذشته ملوان که تحت قرارداد ذوب آهن است، پس از مذاکره با مدیران استقلال با این باشگاه به توافق رسید و باشگاه ذوب آهن رضایتنامه این دروازهبان را برای باشگاه استقلال صادر کرده است. با این وجود، پس از ماندنی شدن حسینی در استقلال سرنوشت فرعباسی در هالهای از ابهام است.
در حال حاضر فولاد با ماندنی شدن حسینی در استقلال به دنبال جذب فرعباسی است اما برای جذب این بازیکن باید با باشگاه استقلال هم به توافق برسد.
در حال حاضر حسین حسینی و فرعباسی دروازهبان های استقلال برای حضور در لیگ برتر فصل آینده هستند. البته هنوز قرارداد حسینی با استقلال به صورت رسمی تمدید نشده است.