خبر خوب یامال برای هواداران بارسلونا

خبر خوب یامال برای هواداران بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - لامین یامال از بازگشت دوباره به میادین پس از یک مصدومیت آزاردهنده از ناحیه کشاله ران ابراز خوشحالی کرده است. این بازیکن ۱۸ ساله چند هفته اخیر را از دست داد و نتوانست مقابل والنسیا، نیوکاسل یونایتد، ختافه و رئال اوویدو به میدان برود، اما به نظر می‌رسد دوران دوری او به پایان رسیده است. یامال در اینستاگرام اعلام کرد: «برگشتم»، و احتمالاً آماده بازگشت به ترکیب هانسی فلیک خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، ملی‌پوش اسپانیا از زمان وقفه مسابقات ملی در سپتامبر برای بارسا بازی نکرده، اما تیمش در غیاب او عملکرد خوبی داشته و چهار پیروزی پیاپی به دست آورده است. روز جمعه، یامال ویدیویی از لحظات مهم دوران فوتبالش منتشر کرد و نوشت: «هی، من برگشتم.»

یامال اوایل همین ماه دچار مصدومیت شد اما با وجود آن به اردوی تیم ملی اسپانیا رفت. او سپس در جریان بازی‌های ملی آسیب دیدگی‌اش را تشدید کرد؛ موضوعی که باعث شد فلیک، سرمربی بارسا، تیم ملی اسپانیا را به عدم مراقبت از بازیکنان جوان متهم کند.

فلیک گفته بود: «لامین با درد به تیم ملی رفت، تمرین نکرد، برای بازی مسکن تزریق کرد. آن‌ها در هر مسابقه سه گل جلو بودند، اما او ۷۹ و ۷۳ دقیقه بازی کرد. بین بازی‌ها هم تمرینی نداشت. این یعنی مراقبت نکردن از بازیکنان. اسپانیا بهترین تیم دنیاست، در هر پست بازیکنان فوق‌العاده‌ای دارد، اما این وضعیت من را واقعاً ناراحت کرد.»

سرمربی پیشین بایرن مونیخ همچنین به ضعف ارتباطش با لوئیس دلا فوئنته، سرمربی اسپانیا، اشاره کرد و گفت: «هیچ وقت واقعاً با او صحبت نکردم. شاید اسپانیایی من خوب نیست، انگلیسی او هم خوب نیست، این مشکل است. معمولاً باید ارتباط بهتری وجود داشته باشد، چون ما بازیکنان دیگری هم در تیم ملی اسپانیا داریم، نه فقط لامین. خودم هم سرمربی تیم ملی بودم و می‌دانم کار سختی است، اما ارتباط من با باشگاه‌ها همیشه خوب بود.»

یامال با وجود مصدومیت، در پیروزی‌های اسپانیا مقابل بلغارستان و ترکیه در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی بازی کرد. پس از آن دیدارها، دلا فوئنته در واکنش به انتقادات فلیک گفت: «الان یادم نمی‌آید فلیک چه گفت. برای من هم اهمیتی ندارد.»