تاتنهام با مصدومیتی جدید‌ مواجه شد

تاتنهام با مصدومیتی جدید‌ مواجه شد

پایگاه خبری فوتبالی - توماس فرانک، سرمربی تیم تاتنهام، تأیید کرد که مهاجم ستاره، دومینیک سولانکه، تحت عمل جراحی برای آسیب‌دیدگی مچ پا قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی، سولانکه از زمان پیروزی ۲-۰ اسپرس‌ها مقابل منچسترسیتی در ماه اوت، در هیچ دیداری برای تاتنهام به میدان نرفته است. در آن بازی، او به عنوان بازیکن تعویضی به جای ریچارلیسون وارد زمین شد و ۱۲ دقیقه پایانی مسابقه را در زمین حضور داشت.

مهاجم تاتنهام در جریان تمرینات پیش‌فصل دچار آسیب‌دیدگی مچ پا شد و به همین دلیل دیدار سوپرجام اروپا مقابل پاری‌سن‌ژرمن در ماه اوت را از دست داد. با این حال، او در دو بازی نخست لیگ برتر تیمش مقابل برنلی و منچسترسیتی به میدان بازگشت، اگرچه تنها به عنوان بازیکن تعویضی و در دقایق پایانی بازی حضور داشت.

سولانکه اوایل همین ماه به‌طور کوتاه به تمرینات بازگشت، اما توماس فرانک اکنون تأیید کرده است که مهاجم تیم تحت عمل جراحی قرار گرفته تا راه‌حلی دائمی برای مشکل مچ پای خود پیدا کند. سرمربی تاتنهام در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: “دومینیک، همان‌طور که می‌دانید، مدتی است که از مشکل مچ پا رنج می‌برد. او تصمیم گرفت یک عمل جراحی کوچک انجام دهد. این یک فرایند جزئی بود. اطلاعات بیشتری درباره زمان بازگشت او پس از تعطیلات بین‌المللی منتشر خواهد شد.

سولانکه آخرین ستاره تیم اصلی تاتنهام است که به دلیل مصدومیت از میادین دور شده است. رادو دراگوسین و دِیان کولوسفسکی از فصل گذشته همچنان مصدوم هستند، در حالی که هافبک ستاره تیم، جیمز مدیسون، در جریان یک بازی پیش‌فصل در ماه اوت دچار پارگی رباط صلیبی شد.