کنایه فرانک به انتقادات کرگر نسبت به تاتنهام

کنایه فرانک به انتقادات کرگر نسبت به تاتنهام

پایگاه خبری فوتبالی - توماس فرانک، سرمربی تاتنهام، به انتقادات جیمی کرگر از شاگردانش پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، تاتنهام فرانک روز شنبه در لیگ برتر با نتیجه ۱–۰ مغلوب چلسی شد و در این بازی آمار بسیار ضعیف ۰.۰۵ درصد گل مورد انتظار (xG) را به ثبت رساند؛ آماری که پایین‌ترین رقم تاریخ این باشگاه محسوب می‌شود. هواداران تاتنهام نیز در طول مسابقه و پس از سوت پایان، تیم را هو کردند.

عملکرد ضعیف اسپرز در برنامه Monday Night Football شبکه اسکای اسپورت مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفت. کرگر در این برنامه گفت تاتنهام در شکست مقابل چلسی "شجاعت، اعتمادبه‌نفس و کیفیت لازم" را نداشت و همچنین عملکرد ضعیف خریدهای تابستانی، ژائو پالینیا و ژاوی سیمونز را به باد انتقاد گرفت.

با این حال، پاسخ تاتنهام به این شکست کوبنده بود؛ آن‌ها سه‌شنبه شب در لیگ قهرمانان با پیروزی ۴–۰ برابر تیم دانمارکی کپنهاگن واکنش درخشانی نشان دادند. در نشست خبری پس از بازی، از فرانک پرسیده شد آیا تحلیل و اظهارات کرگر را دیده است یا نه. او در پاسخ گفت:

"نه، ندیدم. حرف‌هایش را نشنیدم، پس چیز زیادی برای گفتن ندارم. کار مفسرها همین است؛ باید درباره بازی‌ها چیزی بگویند. خودم هم بعضی وقت‌ها مفسر بوده‌ام ولی باید بگویم این کار خیلی راحت‌تر از ایستادن کنار زمین و مربیگری است."