درخواست عجیب کورینتیانس از ممفیس دپای

درخواست عجیب کورینتیانس از ممفیس دپای

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه کورینتیانس برزیل از ممفیس دپای خواسته تا از سوئیت لوکس خود در هتل رز‌وود سائوپائولو خارج شود؛ اقدامی که به دلیل فشارهای مالی و بدهی‌های سنگین باشگاه صورت گرفته است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ESPN برزیل، ممفیس دپای، مهاجم هلندی کورینتیانس، در حال حاضر در یک سوئیت پنت‌هاوس مجلل در مرکز سائوپائولو زندگی می‌کند که هزینه ماهانه آن حدود ۲۵۰ هزار رئال برزیل (معادل ۴۶ هزار دلار) است. این هزینه شامل سرویس اتاق، نظافت روزانه، پیشخدمت اختصاصی، سرآشپز شخصی، محافظ امنیتی و خودرو زرهی با راننده خصوصی می‌شود و هزینه همه این خدمات توسط باشگاه پرداخت می‌شود.

با توجه به اینکه بدهی باشگاه به دپای به حدود ۲۳ میلیون رئال برزیل رسیده، رئیس باشگاه، اوسمار استابیله، در جلسه رسمی شورای راهبردی باشگاه که در ۲۹ اکتبر برگزار شد، پیشنهاد داده که دپای محل اقامت خود را تغییر دهد و به آپارتمانی با هزینه کمتر نقل مکان کند. این درخواست در حالی مطرح شده که اقامت در این هتل لوکس در قرارداد دپای قید شده و او تمایلی به ترک این سبک زندگی ندارد.

ممفیس دپای که در سپتامبر ۲۰۲۴ به کورینتیانس پیوست، یکی از پرهزینه‌ترین بازیکنان خارجی حاضر در لیگ سری آ برزیل محسوب می‌شود. او در فصل جاری عملکرد متوسطی داشته و هنوز نتوانسته انتظارات فنی باشگاه را برآورده کند. با این حال، بندهای خاص قراردادش باعث شده تا باشگاه در مدیریت مالی با چالش جدی روبه‌رو شود.