پایگاه خبری فوتبالی - در جلسه تمرینی عمومی بارسلونا در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ، دکو مدیر ورزشی باشگاه، با صراحت از هانسی فلیک و فلسفه فوتبالی او حمایت کرد و هرگونه بحث درباره تغییر سبک بازی تیم را رد کرد؛ او همچنین تأکید داشت که در پنجره نقلوانتقالات زمستانی، برنامهای برای خرید بازیکن جدید وجود ندارد.
به گزارش فوتبالی ، دکو در گفتوگو با رادیو کاتالونیا توضیح داد: «اگر تیم در مسیر خوبی پیش برود و شرایط غیرمنتظرهای پیش نیاید، نیازی به جذب بازیکن جدید نمیبینیم. ما بهخوبی میدانیم در کدام بخشها باید پیشرفت کنیم و چه چالشهایی پیش رو داریم.» او با یادآوری شرایط مشابه در فصل گذشته افزود: «بارسلونا در مقاطعی از فصل گذشته نیز با سختیهایی روبهرو بود، اما در نهایت توانست بر آنها غلبه کند.»
مدیر ورزشی بارسا با اشاره به دشواری ادامه کار در فصل دوم، گفت که اکنون زمان تردید نیست و باید با اطمینان از مسیر تاکتیکی فلیک حمایت شود. او تأکید کرد: «فصل دوم همیشه پیچیدهتر است، اما فلسفه فلیک جسورانه و روشن است. باید صبور باشیم و به تیم فرصت دهیم تا ثبات پیدا کند.»
دکو همچنین از اظهارات اخیر فرانکی دی یونگ تمجید کرد و گفت: «او درست گفت؛ آنچه فصل گذشته رقم خورد فوقالعاده بود، اما اگر بخواهیم مدام مقایسه کنیم، پیشرفت نخواهیم کرد. اکنون باید فقط به آینده فکر کنیم.»
به این ترتیب، موضع باشگاه روشن است: هیچ خریدی در زمستان در دستور کار نیست و تمرکز اصلی بر تقویت درونتیمی و حفظ اعتماد به سرمربی آلمانی خواهد بود.

بارسلونا 







