پشت پرده‌های رابطه اسلوت و مهاجم جدید تیمش

پشت پرده‌های رابطه اسلوت و مهاجم جدید تیمش

پایگاه خبری فوتبالی - هوگو اکیتیکه، جزئیات رابطه خود با آرنه اسلوت، سرمربی لیورپول را فاش کرد و اعتراف نمود که استانداردهای بالای این مربی گاهی او را عصبانی کرده است.

به گزارش فوتبالی، این مهاجم ۲۳ ساله در گفت‌وگویی پیش از دیدار حساس لیورپول برابر منچسترسیتی، علاوه بر صحبت درباره رابطه‌اش با اسلوت، شایعات مربوط به ناتوانی او و الکساندر ایساک در بازی همزمان در یک تیم را نیز رد کرد.

اکیتیکه که پس از انتقال ۷۹ میلیون پوندی‌اش از آینتراخت فرانکفورت در تابستان به مرسی‌ساید عملکرد خوبی داشته، اذعان کرد که در مسیر همکاری با سرمربی هلندی بی‌حاشیه هم نبوده است. او در گفت‌وگو با دیلی میل اسپورت گفت که گاهی از خواسته‌های شدید اسلوت کلافه می‌شود. او گفت: 

«به‌عنوان بازیکن، گاهی اوقات عصبانی می‌شوی، آزار دهنده است. می‌دانم که او بهترین را برای من و تیم می‌خواهد. می‌توانم بگویم همیشه پشت سرم است اما این چیز بدی نیست. فقط می‌خواهد کمکم کند، پس ناراحت نمی‌شوم. می‌خواهد بیشتر و بیشتر از بیرون بکشد. گاهی وقتی می‌گویند مربی مدام پشت سرت است، ممکن است حس کنی زیادی سخت می‌گیرد و بخواهی شکایت کنی اما این نشانه خوبی است چون اگر مربی از تو خوشش نیاید، با تو حرف نمی‌زند یا تلاشی برای بهتر کردنت نمی‌کند. من آن را نشانه مثبتی می‌دانم. در بعضی روزها شاید با خودم بگویم کمی آزاردهنده است اما وقتی بعدا به حرف‌ها و بحث‌هایمان فکر می‌کنم، می‌بینم همه‌اش برای رشد و پیشرفت من بوده است.»

وقتی از او درباره خواسته‌های خاص سرمربی پرسیده شد، با خنده پاسخ داد: 

«این‌که پیراهنم را تنم نگه دارم اما در کل بیشتر درباره میزان دوندگی بدون توپ است. او می‌خواهد بیشتر درگیر بازی شوم و برای تیم بیشتر تلاش کنم. در حال کار کردن بر روی آن هستم، بیشترش مربوط به کار بدون توپ است.»