خوشحالی آنتونی از پایان دوران کابوس‌وارش در اولدترافورد

خوشحالی آنتونی از پایان دوران کابوس‌وارش در اولدترافورد

پایگاه خبری فوتبالی - آنتونی، نسبت به اینکه بتواند الهام‌بخش کودکان باشد، ابراز امیدواری کرده است.

به گزارش فوتبالی، بازیکن سابق منچستریونایتد از کودکان خواسته رویاهای بزرگ داشته باشند و با اشاره به مسیر خود و احیای دوران حرفه‌ای‌اش در رئال بتیس، آن را نمونه‌ای از این موضوع دانسته است. آنتونی در تابستان امسال پس از شش ماه حضور قرضی در باشگاه اسپانیایی، به طور دائم از منچستریونایتد جدا شد و کابوسش در اولدترافورد را پایان داد.

آنتونی در آگوست ۲۰۲۲ با انتقالی به ارزش ۸۲ میلیون پوند از آژاکس به منچستریونایتد پیوست و انتظارات از او در منچستر بسیار بالا بود اما این رویا خیلی زود به کابوس تبدیل شد. او طی دو فصل تنها ۱۲ گل و پنج پاس گل در ۹۶ بازی به ثبت رساند و نتوانست بهای سنگین انتقالش را توجیه کند، در حالی که زیر فشار انتقادها و حواشی قرار داشت. او در ادامه، دوران دشواری را پشت سر گذاشت و از نظر حرفه‌ای و شخصی دچار گسست شد.

او نیم‌فصل دوم فصل ۲۵-۲۰۲۴ را به صورت قرضی در رئال بتیس گذراند و در اسپانیا عملکرد درخشانی داشت اما پس از بازگشت به منچستریونایتد در تابستان، از سوی روبن آموریم مطلع شد که دیگر در برنامه‌های او جایی ندارد. در نهایت در آخرین روز نقل‌وانتقالات، کابوس او به پایان رسید و بتیس قرارداد او را دائمی کرد. 

این بازیکن ۲۵ ساله، فصل جاری در ۱۰ بازی در تمامی رقابت‌ها، شش گل زده و دو پاس گل داده و به یکی از بهترین بازیکنان تیم تبدیل شده است. آنتونی اخیرا جایزه «کبوتر نقره‌ای» را از سوی مدرسه فرهنگ صلح در سویا و از دستان مونچی، مدیر ورزشی پیشین سویا، دریافت کرد. او پس از دریافت این جایزه گفت: 

«بزرگ رویاپردازی کنید. من مسیر دشواری را طی کرده‌ام و امروز در شرایط خوبی هستم، خوشحال و آرامم. از فرایندی عبور کردم و اگر بخواهم یک توصیه به همه کودکان بدهم، این است که همیشه بسیار بزرگ رویاپردازی کنید، چون دستیابی به آن ممکن است. من نمونه زنده این موضوع هستم و به مردی که امروز هستم و پدری که شده‌ام افتخار می‌کنم. امیدوارم داستانم الهام‌بخش افراد زیادی باشد؛ به دریافت این جایزه بسیار افتخار می‌کنم.»