پایگاه خبری فوتبالی - ابراهیما کوناته، پیام شوخطبعانه و انگیزشی خود برای همتیمی جدیدش در لیورپول، هوگو اکیتیکه را، فاش کرده است؛ پیامی که به گفته خودش، باعث شد تا مهاجم فرانسوی سریعتر در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.
به گزارش فوتبالی، اکیتیکه تابستان امسال با انتقالی ۷۹ میلیون پوندی از آینتراخت فرانکفورت به لیورپول پیوست و کوناته میگوید از همان ابتدا سعی کرده با شوخی و سختگیری در تمرینات او را به چالش بکشد.
اکیتیکه در ترکیب جدید آرنه اسلوت عملکرد خوبی داشته و در ۱۶ بازی در تمام رقابتها، ۶ گل و یک پاس گل ثبت کرده است؛ آماری که به لیورپول کمک کرده تا با وجود فراز و نشیبهایش، همچنان در جمع مدعیان باقی بماند. با این حال، کوناته گفته هدفش از شوخیها این بوده که به هموطنش یادآوری کند چه انتظاراتی از بازیکنی که پیراهن لیورپول و تیم ملی فرانسه را میپوشد، وجود دارد.
او در گفتوگو با Canal+، جزئیات ماجرا را اینطور تعریف کرد:
«یک بار کمی اذیتش کردم، البته در حد شوخی. بعد از یکی از تمرینها باید به باشگاه بدنسازی میرفتیم، تمرین خیلی سنگینی داشتیم و واقعا خستهکننده بود. او هم خیلی خسته بود. به سراغش رفتم و گفتم: بیا به باشگاه برویم و او گفت: من دیگر رمق ندارم، مُردهام. در واقع، اجباری نبود که به آنجا برویم ولی بهتر بود که برویم چون معمولا این انتظار از ما وجود داشت. چند لحظه به او نگاه کردم، هیچی نگفتم، بعد گفتم: میخواهی به تیم تیم ملی فرانسه بروی یا نه؟ یک دقیقه بعد، او در باشگاه بود!»
کوناته با خنده اضافه کرد:
«این داستان خندهدار است اما باعث شد به سرعت بفهمد که ماجرا از چه قرار است. از نظر کار و تلاش، پسر خیلی منظمی است و مطمئنم که پیشرفت زیادی خواهد کرد.»

لیورپول 








