پایگاه خبری فوتبالی - گزارشها از انگلیس حاکی است روبن آموریم، سرمربی پرتغالی منچستریونایتد، در واپسین روزهای فصل گذشته برخوردی تند با مانوئل اوگارته داشته است.
به گزارش فوتبالی ، این اتفاق در جلسهای پیش از آخرین بازی لیگ برتر برابر استون ویلا رخ داد؛ نشستی که تمام اعضای تیم در آن حضور داشتند و فضایی پرتنش به خود گرفت.
منچستریونایتد فصل گذشته را با شکست ۱-۰ مقابل تاتنهام در فینال لیگ اروپا به پایان رساند؛ نتیجهای که نهتنها شانس کسب جام را از آنها گرفت، بلکه سهمیه حضور در رقابتهای اروپایی فصل ۲۶-۲۰۲۵ را نیز از بین برد. اوگارته در آن دیدار حتی فرصت حضور در زمین را پیدا نکرد و روی نیمکت نشست، اما در ادامه و پیش از بازی پایانی فصل، درگیری لفظی میان او و سرمربی پرتغالی شعلهور شد.
به نوشتهی «اتلتیک»، آموریم در جریان این جلسه اوگارته را به بیتفاوتی و افت عملکرد متهم کرده و گفته است: «تو بیش از حد راحت شدهای، دیگر شبیه همان بازیکن دوران اسپورتینگ نیستی.» گفته میشود این انتقاد مستقیم بازتاب زیادی در میان بازیکنان داشته و فضای تیم را برای دقایقی متشنج کرده است.
آموریم پیشتر نیز در همان جلسه به الخاندرو گارناچو اعلام کرده بود که باید در تابستان به دنبال مدیر برنامهای جدید برای جدایی باشد؛ تصمیمی که سرانجام به انتقال او به چلسی انجامید. منابع نزدیک به تیم میگویند سبک کاری آموریم «سختگیرانه اما منصفانه» است و او از بازیکنانش تعهد و نظم کامل میطلبد.

منچستریونایتد 








