رد ادعای طارمی درباره نوراللهی؛ از طرف قلعه‌نویی اراده‌ای برای آشتی نیست

رد ادعای طارمی درباره نوراللهی؛ از طرف قلعه‌نویی اراده‌ای برای آشتی نیست

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: از طرف امیر قلعه‌نویی این اراده نیست که نوراللهی به تیم ملی دعوت شود.

به گزارش فوتبالی، ماجرای عدم حضور احمد نوراللهی در اردوهای تیم ملی اگر چه رفته رفته به یک معمای قدیمی تبدیل می‌شود اما کنار رفتن ناگهانی هافبک اسبق پرسپولیس و مجهول ماندن ماجرا، باعث شده هر از گاهی ابعاد جدید و البته متفاوتی از آن مطرح شود.

مهرداد کفشگری همبازی نوراللهی در پرسپولیس، در تازه ترین صحبت‌های خودش اختلاف کهنه بین این بازیکن و سرمربی تیم ملی را دلیل این ماجرا می‌داند.

وی درمورد مشکلات حضور نوراللهی در اردوی تیم ملی معتقد است: "فکر می کنم ریشه دارد. از قبل در تراکتور با قلعه‌نویی چالش‌هایی داشت که به تیم ملی کشیده شد. حساسسیت‌های ذهنی وجود داشت. با او در ارتباط بودم. حتی یک شب قبل از اینکه از اردوی تیم ملی برود، من با او صحبت کرده بودم و می‌دانستم خیلی ناراحت است. به او گفتم به هرحال تیم ملی است و باید صبر داشته باشی."

کفشگری در ادامه گفت: "نوراللهی خیلی صبور است ولی اگر صبرش لبریز شود قید همه چیز را می‌زند."

وی درمورد اینکه مهدی طارمی گفته بود نوراللهی خودش تصمیم ندارد به تیم ملی برگردد، عنوان کرد: "بعید می‌دانم. طبق آنچه که نسبت به رابطه قلعه‌نویی و نوراللهی می‌دانم؛ فکر نکنم بخواهد او را دعوت کند که احمد بخواهد نیاید."

کفشگری در ادامه گفت: "اصلا فکر نمی‌کنم این اراده از طرف امیر قلعه نویی باشد. مربیگری سلیقه است و قلعه نویی هم حق دارد یک بازیکن را قبول داشته باشد یا نداشته باشد ولی احساس می‌کنم از طرف قلعه نویی این اراده نیست."

وی درخصوص اینکه آیا ممکن است نوراللهی با عذرخواهی بتواند به تیم ملی برگردد، معتقد است: "به نظرم دو طرف این داستان شاگردی و مربی بودن را تمام شده می‌دانند. شاید دیگر هیچ وقت نتوانند با هم کار کنند. چون ریشه از قبل داشت و داستان تیم ملی هم باعث شد این اتفاقات بیفتند."

کفشگری در پاسخ به این سوال که اگر جای نوراللهی بود آیا برای اصلاح این رابطه تلاش می‌کرد، گفت: "اگر بخواهم از طرف خودم و درون خودم بگویم، چون خودم را می‌شناسم نه!"