برنامه‌ای که فلیک برای رقابت با رئال مادرید دارد

برنامه‌ای که فلیک برای رقابت با رئال مادرید دارد

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی آلمانی بارسلونا، این روزها همچون فرمانده‌ای که در پایگاه زمستانی خود نقشه می‌کشد، در حال آماده‌سازی تیمش برای هجوم دوباره به صدر لالیگاست؛ او از ماه‌ها قبل منتظر بود مجموعه کامل ستاره‌هایش برگردند تا بتواند سال ۲۰۲۵ را با بازپس‌گیری صدر جدول به پایان برساند.

به گزارش فوتبالی ، در هفته‌های گذشته، بارسا با موجی از مصدومیت‌ها روبه‌رو بود. لامین یامال به‌تازگی تحت درمان رادیوفرکانسی قرار گرفته تا درد مزمنش از بین برود. رافینیا نزدیک دو ماه دور از میادین بوده و خوان گارسیا نیز همین مدت امکان بازی نداشته است. حتی وویچک شزنی هم در فرم ایده‌آل ظاهر نشده و صحبت‌هایی درباره احتمال بازنشستگی او مطرح شده است. از همه مهم‌تر، مصدومیت پدری پس از ال‌کلاسیکو بود که تیم را دچار افت کرد؛ هرچند ظهور فرمین، رشد دوباره فرنکی دی‌یونگ، پاس‌های مؤثر رشفورد و گلزنی‌های لواندوفسکی باعث شد بارسا از بحران عبور کند.

فلیک امیدوار است پس از پایان فیفادی، لامین یامال، رافینیا و گارسیا از نخستین دیدار مقابل اتلتیک بازگردند و پدری نیز نهایتاً تا دیدار حساس برابر چلسی در لندن آماده شود؛ بازگشتی که بسیاری آن را معجزه‌آسا توصیف کرده‌اند. شرایط برنامه مسابقات نیز به سود آبی‌واناری‌هاست: سه بازی پیاپی خانگی برای بارسا در حالی است که رئال مادرید باید سه بار خارج از خانه بازی کند؛ جایی که تیم ژابی آلونسو تاکنون لغزش‌هایی داشته است.

بارسا تنها سه امتیاز با صدر فاصله دارد و فلیک امیدوار است این فاصله طی شش هفته آینده جبران شود، به‌ویژه که رئال در غیاب گل‌های امباپه شکننده‌تر نشان داده است. در لیگ قهرمانان نیز دیدار برابر چلسی آزمونی تعیین‌کننده محسوب می‌شود و می‌تواند مسیر صعود بارسا را روشن‌تر کند. فلیک حالا با بازگشت ستارگان و برنامه‌ای مناسب، آماده نبرد برای بازگشت به قله است.