دبیر خطاب به آزادکاران: با مدال طلا به کاروان ایران کمک کنید

دبیر خطاب به آزادکاران: با مدال طلا به کاروان ایران کمک کنید

پایگاه خبری فوتبالی- رییس فدراسیون کشتی ظهر امروز در جمع آزادکاران اعزامی به ششمین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در عربستان، صبحت هایی را بیان داشت.

به گزارش فوتبالی، علیرضا دبیر امروز جمعه خطاب به آزادکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: کشتی همیشه به کاروان ورزش ایران برای بالا رفتن رتبه تیمی در بازی های المپیک و آسیایی کمک کرده و بار کاروان را برداشته و امیدوارم این دفعه هم سربلند بیرون بیاید. دیروز نیز جلسه‌ای را با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان داشتیم، من قصد حضور در این مسابقات را نداشتم اما نظر او این بود که حتما کنار تیم باشم و به همین منظور در کنار تیم‌های کشتی خواهم بود.

وی افزود: بنده بر حسب وظیفه صحبت‌های کلی در موارد خاص می‌کنم و نظرات خودم را بیان می‌کنم که اول از همه انشاالله خودم بتوانم رعایت کنم. حالا بعضا هرکسی هرطور برداشت می کند آن دیگر مشکل آن ها است مشکل من نیست و بنده کلی حرفم را بیان می‌کنم. همیشه می‌گویند که بابت حرف‌ها و کارهایی که در دنیا کردیم باید جواب بدهیم اما بعضی مواقع بابت حرف هایی که باید می زدیم و نزدیم و کارهایی که باید انجام می دادیم و ندادیم هم باید جواب بدهیم.

دبیر گفت: در فضای مجازی زندگی نکنید، متاسفانه یکسری آدم‌ها در فضای مجازی زندگی می‌کنند. من نمی‌دانم این‌ها چقدر وقت دارند که انقدر مطلب و استوری می‌گذارند و کی وقت می‌کنند کار و زندگی کنند. لطفا شما اینطور نباشید. یک انسان در فضای واقعی قهرمان می‌شود و رشد می‌کند و باید در فضای واقعی خودش را نشان دهد نه در فضای مجازی. به احتمال زیاد به جز مدال‌آوران رده بزرگسالان در مسابقات جهانی همه باید در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کنند. در مورد معافیت طلایی‌های کشورهای اسلامی هم باید فکر کنیم و برای ما مهم است.

وی با اشاره به اهمیت کسب مدال در این مسابقات گفت: با تمام توان کشتی بگیرید و با کسب مدال طلا به بالا رفتن رتبه کاروان ورزشی ایران در این مسابقات کمک کنید.

دبیر در پایان خاطرانشان کرد: در عربستان همه یک تیم باشید و از لحاظ روحی و روانی به هم انگیزه بدهید و همه برای یک هدف که آن هم کسب مدال طلا است بجنگید و به دنبال بالا برتر پرچم ایران اسلامی و افتخارآفرینی برای کشور باشید.