بازی‌های کشورهای اسلامی| حسینی هم به مدال نقره رسید

بازی‌های کشورهای اسلامی| حسینی هم به مدال نقره رسید

پایگاه خبری فوتبالی- سومین نماینده بانوان موی‌تای ایران هم در فینال بازی‌های کشورهای اسلامی شکست خورد و به مدال طلا نرسید.

به گزارش فوتبالی، دیدارهای نهایی رقابت‌های موی‌تای در ششمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی، امشب (جمعه) در رینگ روباز «پروماند» مجموعه ورزشی بولوارد ریاض‌سیتی در حال برگزاری است.

فاطمه حسینی در دیدار نهایی وزن 65-60 کیلوگرم با نتیجه 30 بر 27 مغلوب بدیه تاچی‌ییل‌دیز شاهین از ترکیه شد و به مدال نقره دست یافت تا طلسم کسب مدال طلا برای بانوان موی‌تای ایران همچنان پابرجا بماند. با این نقره، تیم چهار نفره موی‌تای بانوان کشورمان با سه مدال نقره به کار خود پایان داد.

نماینده کشورمان برای رسیدن به فینال، ابتدا از سد سارا البطال از لبنان گذشت و روز گذشته نیز با برتری مقابل مدیونی دنیا از الجزایر راهی دیدار نهایی شده بود.

پیش از این رقابت‌ها، فرشته حسن‌زاده در فینال وزن 45-40 کیلوگرم مغلوب نماینده مراکش شد و زهرا اکبری نیز در فینال وزن 60-55 کیلوگرم در دیداری نزدیک برابر دیگر نماینده ترکیه شکست خورد تا دو مدال نقره برای تیم کشورمان ثبت شود. همچنین فاطمه ممانی نماینده وزن 55-50 کیلوگرم بانوان کشورمان نیز با شکست در دور نخست مقابل نماینده امارات از ادامه مسابقات بازماند.

از ساعت 22:15 امشب نیز مجید هاشم‌بیگی، تنها فینالیست تیم مردان، در دیدار نهایی وزن 80-75 کیلوگرم به مصاف مصطفی التکریتی از عراق خواهد رفت.