واکنش بازیکن بارسلونا به شرایطش: مصدوم نشده‌ام

واکنش بازیکن بارسلونا به شرایطش: مصدوم نشده‌ام

پایگاه خبری فوتبالی - آندریاس کریستنسن، مدافع دانمارک، به انتقادها درباره وضعیت آمادگی جسمانی‌اش پاسخ داد و شفاف‌سازی کرد که نگرانی‌ها درباره مصدومیت او بی‌اساس است.

به گزارش فوتبالی ، کریستنسن این روزها در اردوی تیم ملی دانمارک حضور دارد و آماده دیدار شنبه آینده مقابل بلاروس برای صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ است. پیش از این مسابقه، شایعاتی در خصوص ترک تمرین او پیش آمد که برخی آن را به مصدومیت جدید ربط دادند. اما کریستنسن توضیح داد که این اقدام بخشی از برنامه تمرینات اختصاصی و فیزیکی او بوده تا برای بازی مقابل سلتاویگو آماده باشد، دیداری که در آن در ترکیب تیمش حضور داشت و دقایقی نیز بازی کرد.

او گفت: «قبلاً کسی درباره آمادگی من سوال نمی‌کرد، اما حالا بارها پرسش مطرح شده است. من بدون هیچ مصدومیتی در حال رقابت هستم و فقط بیماری‌هایی که باعث شد چهار بازی را از دست بدهم، مشکلاتم بودند. تمام فصل را در شرایط خوبی بودم و این حرف‌ها کمی آزاردهنده است، اما باید آن را پذیرفت و همان‌طور که همیشه انجام داده‌ام، بازی کنم.»

کریستنسن همچنین تأکید کرد که به اخبار و شایعات رسانه‌ای توجه زیادی ندارد: «من از شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنم و تقریباً هیچ‌وقت اخبار دانمارک را دنبال نمی‌کنم، بنابراین این مسائل را نمی‌بینم و ذهنم خسته نمی‌شود.»

این رویکرد به او کمک می‌کند تمرکز خود را حفظ کند و از فرسودگی ذهنی جلوگیری کند، در حالی که اعتراف می‌کند برای دیگران این موضوع ممکن است تحریک‌کننده یا خسته‌کننده باشد. او با آرامش خاطر اعلام کرد که تمرکز اصلی‌اش بازی و عملکردش در زمین است.