سه بازیکن مطرح رئال مادرید که در تیم ژابی آلونسو جایی ندارند

سه بازیکن مطرح رئال مادرید که در تیم ژابی آلونسو جایی ندارند

پایگاه خبری فوتبالی - در رئال مادرید تحت هدایت ژابی آلونسو، تقسیم دقایق بازی نشان می‌دهد که سرمربی تیم نه بر اساس شهرت بازیکنان و نه ارزش بازاری آن‌ها تصمیم می‌گیرد.

به گزارش فوتبالی ، حتی ستاره‌های تثبیت‌شده‌ای مانند وینیسیوس و کاماوینگا در ترکیب تیم کم‌رنگ شده‌اند، در حالی که بازیکنان جوان و کمتر شناخته‌شده، فرصت‌های بیشتری به دست آورده‌اند.

سه بازیکن رئال که در این فصل بیش از همه با کمبود حضور در زمین مواجه شده‌اند، رودریگو، براهیم و کاماوینگا هستند. کاماوینگا فصل را با مصدومیت آغاز کرد و پس از بازگشت، به‌طور تدریجی به ترکیب تیم اضافه شد. او در بازی مقابل بارسلونا، بار دیگر در ترکیب اصلی ظاهر شد، اما عملکرد ناموفق در آنفیلد و بازی متوسط مقابل رایو وایکانو باعث شد جایگاهش تضعیف شود. او با ارزش ۵۰ میلیون یورو تنها ۳۴۵ دقیقه در لیگ بازی کرده است.

رودریگو نیز وضعیت مشابهی دارد. این بازیکن با ارزش ۸۰ میلیون یورویی، که در دوران آنچلوتی همیشه در ترکیب ثابت بود، اکنون تنها ۲۵۵ دقیقه بازی کرده است. ژابی ترجیح می‌دهد او را در سمت چپ به‌کار گیرد، جایی که وینیسیوس اولین گزینه است و همین باعث محدود شدن فرصت‌های رودریگو شده است.

براهیم هم نتوانسته جایگاه ثابتی پیدا کند. با ارزش ۴۰ میلیون یورو، او تنها ۲۹۱ دقیقه فرصت بازی داشته و ورود ماستانتونو که اعتماد کامل آلونسو را جلب کرده، رقابت را برای او سخت‌تر کرده است. براهیم در دیدار مقابل رایو فرصت بازی داشت، اما نتوانست نمایش درخشانی ارائه دهد و باید دید پس از وقفه ملی، آیا می‌تواند با آمادگی بیشتر جایگاهش را بهبود بخشد.

این وضعیت نشان می‌دهد که ژابی بر اساس عملکرد و نیاز تیم، دقایق بازی را تقسیم می‌کند و ارزش بازیکنان تعیین‌کننده اصلی نیست.