تیم انگلیسی، رقیب رئال مادرید در مسیر جذب پدیده هلندی

تیم انگلیسی، رقیب رئال مادرید در مسیر جذب پدیده هلندی

پایگاه خبری فوتبالی - نیوکاسل، آماده است تا برای جذب کیس اسمیت، پدیده آلکمار، با رئال‌مادرید وارد رقابت شود.

به گزارش فوتبالی، این بازیکن ۱۹ ساله که از او به‌عنوان یکی از هیجان‌انگیزترین استعدادهای فوتبال هلند در سال‌های اخیر یاد می‌شود، توجه بسیاری از باشگاه‌های بزرگ اروپا را به خود جلب کرده است. با این‌حال، نیوکاسل باور دارد که می‌تواند خود را در جمع مدعیان جدی برای جذب او قرار دهد.

اسمیت در اوایل سال ۲۰۲۳، با گلزنی از نیمه زمین مقابل بارسلونا در لیگ جوانان اروپا، نامش را بر سر زبان‌ها انداخت. او تابستان گذشته نیز این جایگاه را مستحکم کرد و در حالی‌که تیم ملی هلند قهرمان رقابت‌های زیر ۱۹ سال اروپا شد، نمایش‌هایی درخشان ارائه داد. او به‌صورت مشترک آقای گل مسابقات شد و عنوان بهترین بازیکن تورنمنت را هم به‌دست آورد؛ افتخاری که باعث شد استعدادیاب‌های اروپایی او را در لیست خود قرار دهند.

او تاکنون بیش از ۵۰ بازی برای آلکمار انجام داده، در رقابت‌های اروپایی به میدان رفته و این هفته نیز رونالد کومان، سرمربی تیم ملی هلند، با تمجید از توانایی‌هایش او را با پدری مقایسه کرد.

طبق گزارش دیلی‌میل، بارسلونا، رئال‌مادرید، بایرن‌مونیخ و بروسیا دورتموند، از جمله باشگاه‌هایی هستند که این استعداد جوان را از نزدیک زیرنظر دارند. با این‌حال، در هلند این باور رو به رشد وجود دارد که شاید اسمیت ترجیح دهد در این مقطع به باشگاهی بپیوندد که فرصت ثابت بازی در تیم اول را فراهم می‌کند، نه اینکه در اولین فرصت راهی یکی از غول‌های اروپایی شود. نیوکاسل امیدوار است این موضوع مسیری برای ورود آن‌ها ایجاد کند.