پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: روند خوبی را پشت سر میگذارم و فکر میکنم نیم فصل دوم بتوانم به تیم اضافه شوم.
به گزارش فوتبالی، کسری طاهری مهاجم جوان تیم فوتبال پیکان با درخشش در ترکیب این تیم در هفتههای ابتدایی رقابتهای لیگ برتر توانست امیر قلعهنویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران را مجاب کند تا وی را به تیم ملی دعوت کند.
طاهری اما در دیدار دوستانه ایران برابر تانزانیا دچار مصدومیت شدید شد و به همین دلیل مجبور شد زمین مسابقه را ترک کند. این مهاجم جوان در خصوص مصدومیت خود گفت: متأسفانه بعد از بررسی، پزشکان اعلام کردند که باید عمل جراحی کنم. امیدوارم همه چیز خوب پیش برود و زودتر بتوانم به میادین بازگردم. ممنون از همه کسانی که پیگیر حالم بودند.
وی در خصوص زمان بازگشتش به میادین گفت: متاسفانه در بازی تیم ملی دچار آسیبدیدگی شدم. خدا را شکر روند خوبی را پشت سر میگذارم و فکر میکنم نیم فصل دوم بتوانم به تیم اضافه شوم.










