انتقاد کارشناسان از نقش کین در برنامه‌های انگلیس

انتقاد کارشناسان از نقش کین در برنامه‌های انگلیس

پایگاه خبری فوتبالی - بازی اخیر هری کین از نظر موقعیت‌یابی در تیم ملی انگلیس، به مذاق کارشناسان تاک‌اسپورت خوش نیامده است.

به گزارش فوتبالی، کاپیتان سه‌شیرها در پیروزی ۲-۰ روز پنجشنبه مقابل صربستان در ومبلی، ۱۱۱امین بازی ملی خود را انجام داد اما نتوانست به رکورد ۷۶ گل خود اضافه کند.

با این حال، کین توانست مجموعه ویژگی‌های خود را به نمایش بگذارد، همانطور که باشگاهش، بایرن مونیخ، می‌تواند تایید کند.

فراتر از ۲۳ گل او در ۱۷ بازی برای قهرمان بوندسلیگا در این فصل، کین مشتاقانه یک نقش ترکیبی را به نمایش گذاشته است، که اغلب به عمق می‌آید تا به عنوان یک شماره ۱۰ بازی کند و گاهی اوقات حملات را از خط دفاعی آغاز می‌کند.

در حالی که ماهیت همه‌کاره کین اخیرا موضوع بحث بوده است، برای هواداران تاتنهام که اغلب از اخلاق کاری سیری‌ناپذیر این ستاره به وجد می‌آمدند، چیز جدیدی نیست.

جیمی اوهارا و جیسون کاندی در بحث در مورد تغییر نقش اخیر کین در انگلیس، نگرانی‌های موقعیت خود را پیش از جام جهانی تابستان آینده ابراز کردند.

کاندی به تاک‌اسپورت گفت: "با این حال، یک موقعیت وجود داشت که او توپ را برداشت و عمیق‌ترین بازیکن خارج از محوطه زمین بود اما یک پاس درخشان ۶۰ یاردی به رشفورد داد."

سپس اوهارا، این سوال را پرسید: "آیا ما می‌خواهیم هری کین توپ را از خط دفاعی بگیرد؟"

هافبک سابق اسپرز و ولوز ادامه داد: "گوش کنید، من آن را دوست دارم، تماشای آن نفس‌گیر است و فکر می‌کنم او فوق‌العاده است. دیده‌ام که این کار را برای بایرن مونیخ انجام می‌دهد. او در نقش یک شماره ۱۰ کوچک بازی می‌کند. در فضاهای کوچک قرار می‌گیرد و حفظ توپ او باورنکردنی است، پاس‌های او عالی هستند. من آن را دوست دارم، اما آیا ما به آن نیاز داریم؟ من می‌خواهم هری کین را ببینم که بر بازی در یک سوم نهایی تاثیر می‌گذارد. نمی‌خواهم او را در طرف دیگر خط میانی ببینم که توپ را عمیق‌تر از دکلان رایس می‌گیرد. نمی‌خواهم آن را ببینم. یک لحظه در نیمه دوم، او در لبه محوطه جریمه تکل می‌زند. تکل عالی است اما برای من، چرا هری کین در لبه محوطه جریمه است؟ اگر هری کین برای تکل زدن در لبه محوطه جریمه شیرجه می‌زند، از نظر موقعیتی مشکلی پیش آمده است."

کاندی تا حدی با همکارش موافق بود اما از تلاش کین در طول انتقال‌ها تمجید کرد. کاندی افزود: "هری کین به یک بازیکن تهاجمی کامل تبدیل شده است. من حرف شما را می‌پذیرم اما وقتی او به عمق می‌آید، می‌بینم که توپ‌ها را می‌کوبد و سپس ده ثانیه بعد در محوطه جریمه است تا تلاش کند آن را بگیرد. او نمی‌تواند این کار را از لبه محوطه جریمه خودمان انجام دهد اما جالب خواهد بود که ببینیم این رابطه چگونه توسعه می‌یابد."

کاندی ادامه داد: "هری کین یکی از بهترین بازیکنان جهان در حال حاضر است. او می‌تواند کارهای زیادی انجام دهد و آنها را بدون زحمت انجام می‌دهد. او برای تفریح گل می‌زند، نگاه کنید که در بایرن مونیخ چه می‌کند. از نظر فنی، او یک فوتبالیست بسیار درخشان است. او مانند وین رونی است، هر کجا که او را در زمین بگذارید، حتی اگر خارج از موقعیت باشد، احتمالا بهترین بازیکن زمین خواهد بود."

سپس اوهارا صحبت کاندی را قطع کرد و گفت که انگلیس نیازی ندارد کین نقشی در حد یک هافبک دفاعی را بر عهده بگیرد.

کاندی پاسخ داد: "می‌دانم اما این کار باعث آزادسازی فضای پشت سر می‌شود. ما بازیکنانی داریم که فرار می‌کنند. به همین دلیل است که فکر می‌کنم او (توماس توخل، سرمربی انگلیس) سرعت در کناره‌ها را دوست دارد. به همین دلیل است که (جک) گریلیش کنار گذاشته خواهد شد او گوردون، رشفورد، ساکا، بلینگام، مادوئکه و راجرز را دوست دارد که می‌توانند این کار را انجام دهند."

انگلیس فردا شب در آخرین بازی خود در مقدماتی جام جهانی به مصاف آلبانی خواهد رفت. آنها در صورت پیروزی و ثبت کلین شیت، یک رکورد استثنایی را بدست خواهند آورد.