مرور عملکرد اورونوف مقابل ایران؛ یک درخشش و چند بازی معمولی!

مرور عملکرد اورونوف مقابل ایران؛ یک درخشش و چند بازی معمولی!

پایگاه خبری فوتبالی- درخشش اورونوف مقابل مصر او را یک‌شبه تبدیل به چهره‌ای جذاب در فوتبال جهان کرد.

به گزارش فوتبالی، اگر نام اوستون اورونوف تا دیشب فقط در منطقه غرب آسیا شنیده شده بود، حالا او در دنیای فوتبال شناخته شده است. چیزی که باعث شد او یک‌شبه در جهان فوتبال تبدیل به یک چهره شناخته‌شده و جذاب شود، نمایش خیره‌کننده او در بازی دیشب مقابل مصر بود.

او دیشب دو گل زد که گل اولش در کلاس جهانی بود و در همان نیمه اول 17 دریبیل موفق داشت و همین عملکرد باعث شد نامش به سرعت در میان ترندهای جستجوی گوگل قرار بگیرد.

حالا او و تیمش سه‌شنبه شب باید در فینال تورنمنت العین امارات، مقابل تیم ملی ایران قرار بگیرند و از همین حالافوتبالدوستان ایرانی منتظرند تا ببینند او در مقابل تیم ملی ایران - کشوری که در لیگ برتر آن بازی می‌کند - چه نمایشی خواهد داشت.

به همین بهانه، شاید مرور عملکرد او در بازی‌های قبل مقابل تیم ملی ایران بد نباشد.

اورونوف اولین بار در سال 2019 به تیم ملی بزرگسالان ازبکستان دعوت شد اما یک سال بعد در بازی دوستانه مقابل ایران به دلیل مصدومیت غایب بود.

در فینال تورنمنت کافای سال 2023، اورونوف برای اولین بار و از ابتدا در ترکیب ازبکستان مقابل ایران بازی کرد و با اینکه نمایش خوبی داشت و 90 دقیقه در زمین بود، اما ایران با گل سردار آزمون ازبکستان را شکست داد.

در بازی رفت مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی که در ازبکستان برگزار شد، اورونوف باز هم فیکس بود. نیمه اول بازی دو بر صفر به سود ایران تمام شد اما در نیمه دوم ناگهان ازبکستان و اورونوف به خودشان آمدند.

در دقیقه 52، او از یک لحظه غفلت مدافعان ایران استفاده کرد و زودتر از آنها به توپ رسید و در موقعیت تک‌به‌تک دروازه بیرانوند را باز کرد.

30 دقیقه بعد، روی یک حمله سریع، اورونوف با ارسالی دقیق از گوشه محوطه جریمه ایران، توپ را به ایگور سرگیف رساند و او هم با ضربه‌ای سریع دروازه ایران را باز کرد. این بازی در نهایت با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

در بازی مرحله سوم مقدماتی انتخابی جام جهانی در ازبکستان، اورونوف باز هم فیکس بود و 90 دقیقه بازی کرد اما آن بازی با تساوی بدون گل تمام شد. در بازی برگشت هم که دو بر دو مساوی شد، اورونوف مصدوم بود و بازی نکرد.

آخرین بار اورونوف در بازی فینال تورنمنت کافای 2025 مقابل ایران بازی کرد. او در آن بازی از ابتدای نیمه دوم به میدان رفت و نمایش خوبی داشت. در آن بازی ازبکستان با گلی که در آخرین دقیقه وقت‌های اضافه زد، تیم ده‌نفره ایران را شکست داد و قهرمان کافا شد.

حالا ستاره این روزهای ازبکستان و آسیا، سه‌شنبه شب هم این فرصت را دارد که مقابل تیم ملی ایران بازی کند. البته در بازی مقابل مصر او تعویض شد و گفته می‌شد مصدوم شده است اما کاناوارو سرمربی ازبکستان اعلام کرد که او خسته بود و باید استراحت می‌کرد.

این احتمال وجود دارد که او در مقابل ایران از ابتدا در ترکیب ازبکستان قرار نگیرد اما حضور کوتاه‌مدت او هم در برابر شاگردان قلعه‌نویی برای فوتبالدوستان ایرانی جذاب خواهد بود.