اختلاف نظر در فرانسه بر سر غیبت امباپه مقابل آذربایجان

اختلاف نظر در فرانسه بر سر غیبت امباپه مقابل آذربایجان

پایگاه خبری فوتبالی - غیبت کیلیان امباپه در دیدار فرانسه مقابل آذربایجان، که به دلیل التهاب مچ پا اعلام شد، موجی از واکنش‌های متفاوت را در فوتبال فرانسه برانگیخته است.

به گزارش فوتبالی ، با توجه به اینکه تیم ملی فرانسه پیش از این صعود خود به جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرده، برخی هواداران و کارشناسان معتقدند این مصدومیت شاید آن‌قدرها هم جدی نبوده و بیشتر برای کنار گذاشتن امباپه از یک بازی کم‌اهمیت مطرح شده است. در مقابل، عده‌ای نیز با قاطعیت از ستاره رئال مادرید دفاع می‌کنند و این فرضیه را نادرست می‌دانند.

ژروم روتن، کارشناس شناخته‌شده RMC، در جمع منتقدان قرار دارد. او می‌گوید کاپیتان فرانسه از «رفتار ویژه» برخوردار است و در شرایطی مشابه، دیگر بازیکنان مجبور به حضور در میدان هستند، حتی اگر خسته باشند یا بازی از نظر جدول اهمیتی نداشته باشد. روتن معتقد است زمانی که نتایج خوب باشد این موضوع نادیده گرفته می‌شود، اما به محض افت یا ناکامی، چنین تصمیم‌هایی مورد توجه قرار می‌گیرد و سؤال‌برانگیز می‌شود. او تأکید می‌کند فشار زیاد بازی‌ها ممکن است برخی ستاره‌ها را وادار به گرفتن چنین تصمیم‌هایی کند.

در سوی مقابل، امانوئل پتی، قهرمان سابق جهان با فرانسه، با دفاعی تند از امباپه می‌گوید برخی افراد بی‌دلیل به دنبال ایجاد حاشیه هستند. به گفته او، امباپه رهبر بی‌چون‌وچرای تیم ملی است و عملکرد بی‌نظیرش ـ شامل هفت گل و پنج پاس گل در شش مسابقه اخیر ـ نشان می‌دهد چنین انتقادهایی بی‌اساس است. پتی تأکید می‌کند برخورد ویژه با چنین ستاره‌ای طبیعی است و حتی اگر او بازیکن فعلی تیم بود، کوچک‌ترین مشکلی با این موضوع نداشت، زیرا امباپه از معدود بازیکنانی است که قادر است نتیجه مسابقه را به‌تنهایی تعیین کند.