برنامه «رک» و بازخوانی ماجرای کتک‌خوردن هواداران استقلال از یک شخص معلوم الحال

برنامه «رک» و بازخوانی ماجرای کتک‌خوردن هواداران استقلال از یک شخص معلوم الحال

پایگاه خبری فوتبالی- حضور شخص معلوم الحالی که هواداران استقلال را در تمرین کتک زده بود در یک برنامه اینترنتی، جنجالی شد.

به گزارش فوتبالی، جدیدترین برنامه اینترنتی «رک» با اجرای مجید واشقانی، هم بعد از انتشار و هم بعد از حذف بازخوردهای منفی زیادی داشت. در بخشی از این برنامه، جناب میهمان یک لیدر معلوم الحال به اتفاقاتی که حدود دو سال پیش در تمرین استقلال رخ داد اشاره کرد و سعی کرد از خودش رفع اتهام کند. به همین بهانه، صفر تا صد آن ماجرا را پس از یک سال و نیم بازخوانی می‌کنیم.

حدود یک سال و نیم سال پیش، در زمانی که حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال بود، ناگهان در تمرین استقلال اتفاقات عجیبی رخ داد. هوادارانی که برای تماشای تمرین تیم به کمپ حجازی رفته بودند، متوجه شدند روی دیواره‌های کمپ، بنرهایی در ستایش و تمجید اغراق‌آمیز از مدیران وقت باشگاه یعنی حجت کریمی و علی امیری نصب شده است.

روی یکی از این بنرها، تصویر حجت کریمی دیده می‌شد که عبارت «سرپرست مدیرعاملی دلسوز و جان‌نثار استقلال» هم روی آن به چشم می‌خورد. در بنری دیگر تصویر حجت کریمی بعد از امضای قرارداد با جواد نکونام دیده می‌شد که هر دو پیراهن استقلال را در دست گرفته بودند. بنر دیگری هم بود که در آن تصویر علی امیری دیده می‌شد که روی آن نوشته شده بود: «قائم‌مقام توانمند و زحمتکش استقلال»

کاملا مشخص بود که این بنرها توسط خود باشگاه تهیه و نصب شده بود تا این ذهنیت به وجود بیاید که مدیران استقلال محبوب هواداران هستند. اما این فقط بخشی از این فضاسازی بود. ظاهرا تعدادی از لیدرها و افراد معلوم‌الحال توسط مدیران باشگاه دعوت شده بودند تا در طول تمرین شعارهایی با مضمون تشویق مدیران توسط هواداران سر داده شود.

اما هواداران استقلال مات و مبهوت شده بودند و نمی‌توانستند چیزی را که با چشم خودشان می‌دیدند باور کنند. واکنش‌ها به این بنرها در فضای مجازی جالب بود و عده ای مدعی شدند که با دیدن عبارت جان‌نثار در بنر حجت کریمی، به یاد شخصیت «جان‌نثار» در سریال «شب‌های برره» افتاده‌اند.

آنها معتقدند بودند که عامل اصلی حذف استقلال از آسیا و ندادن پول به استراماچونی شخص حجت کریمی بود که در آن مقطع رئیس هیات مدیره استقلال بود. عصبانیت هواداران استقلال از عملکرد حجت کریمی آنقدر زیاد بود که یکی از آنها به سمت بنرهای نصب شده روی دیوارها رفت و تک‌تک آنها را پاره کرد و بر زمین انداخت!

برخلاف زمینه‌چینی مدیران با شروع تمرین، فضا سنگین‌تر شد. به تدریج تعدادی از هواداران که از شرایط باشگاه و همچنین اتفاقات امروز تمرین عصبانی بودند، شروع به شعار دادن علیه مدیران کردند.

به محض شروع شعارها، لیدرها وارد صحنه شدند و با هوادارانی که در حال شعار علیه مدیران بودند درگیر شدند و آنها را کتک زدند. گزارشگر فوتبالی، تصاویر و ویدیوی ضرب و شتم هواداران توسط لیدرها، به ویژه یکی از لاتهای معروف و سابقه‌دار را ضبط کرد و این تصاویر منتشر شدند.

انتشار تصاویر حجت کریمی در کنار او که هواداران را مضروب کرد، خشم هواداران را بیشتر کرد و دیگر شکی نمانده بود که هم نصب بنرها و هم حضور لیدرها و افراد معلوم‌الحال برای برخورد با هواداران معترض، کار خود مدیران باشگاه بود.

جالب این جاست که جناب مثلا لیدر! در برنامه رک مدعی شد که درگیری او با هواداران به دلیل فحاشی آنها در حضور بانوان بود اما به گواهی گزارشگر فوتبالی، هواداران آن روز فقط و فقط علیه مدیران حیا کن و رها کن سر داده بودند و به همین جرم! از لیدرها کتک خوردند.

ماجرای آن روز بازخورد زیادی در افکار عمومی و رسانه‌ها داشت و کار به جایی رسید که حتی رسانه رسمی باشگاه برای حفظ ظاهر هم که شده بیانیه‌ای صادر کند و آن اتفاقات را محکوم کند.

اما جالب این جا بود که چند روز بعد، ماجرای مذاکره با علیرضا بیرانوند پیش آمد و اتفاقات روز تمرین استقلال به حاشیه رفت و فراموش شد.

در هر حال مقامات بالاتر از مدیران وقت وزارت ورزش پس از این افتضاح و کتک خوردن هواداران توسط لیدرها و لاتها، حجت کریمی را شبانه برکنار کردند!