واکنش لاپورتا به تجلیل از مسی و بازگشت به نیوکمپ

واکنش لاپورتا به تجلیل از مسی و بازگشت به نیوکمپ

پایگاه خبری فوتبالی - خوان لاپورتا، رییس بارسلونا، امروز در مصاحبه‌ای با برنامه رادیویی Rock 1 به مسائل مهم باشگاه از جمله بازگشت تیم به نیوکمپ و تحولات انتخاباتی اشاره کرد.

به گزارش فوتبالی ، او از بازگشت تیم به استادیوم اسپاتیفای نیوکمپ ابراز خوشحالی کرد و آن را یک «لحظه تاریخی» توصیف کرد. لاپورتا گفت: «احساس بسیار خاصی دارم و مشتاق بازگشت هستم. بازی در خانه همیشه عامل مهمی برای ماست و امیدوارم بتوانیم تجربه‌ای دلپذیر برای هواداران رقم بزنیم.» او افزود که باشگاه هنوز برای مجوز ۱C در حال پیگیری است.

رییس بارسا درباره قیمت بلیط‌ها تأکید کرد که با افزایش ظرفیت استادیوم، قیمت‌ها کاهش خواهد یافت و بلیت‌های فصلی همچنان از ارزان‌ترین‌ها در اروپا باقی می‌مانند. او گفت: «هدف ما رسیدن به ۶۰ هزار تماشاگر قبل از پایان سال است و نسبت بین دارندگان بلیت فصلی و عموم مردم تعدیل خواهد شد.»

در مورد لیگ قهرمانان، لاپورتا اظهار کرد که باشگاه امیدوار است بازی‌ها بتوانند در نیوکمپ برگزار شوند و گفت: «مسئله حضور هواداران تیم میهمان مهم است، اما خوشبینم که بتوانیم مقابل آینتراخت بازی کنیم.»

لاپورتا همچنین به پلتفرم انتخاباتی ویکتور فونت اشاره کرد و تأکید کرد که باشگاه هنوز وارد کارزار انتخاباتی نشده و اظهار نظر درباره برنامه‌های رقیب نمی‌کند، اما دموکراسی و سازندگی در باشگاه را تأیید کرد.

او درباره ژاوی، حضور در جایگاه ویژه برنابئو و ساخت مجسمه مسی نیز صحبت کرد و گفت: «مسی مورد تجلیل قرار خواهد گرفت، اما هنوز طرح یا سازنده مجسمه مشخص نیست.»

لاپورتا در پایان تأکید کرد که تاریخ انتخابات بین ۱۵ مارس تا ۱۵ ژوئن اعلام خواهد شد و تلاش می‌شود زمان برگزاری کمترین آسیب را به تیم وارد کند.