انتقاد شدید اسطوره لیورپول از ششکو: او شبیه بازیکنان آکادمی است!

انتقاد شدید اسطوره لیورپول از ششکو: او شبیه بازیکنان آکادمی است!

پایگاه خبری فوتبالی - یک اسطوره لیگ برتر نظری بی‌رحمانه در مورد بنجامین ششکو، خرید جدید منچستریونایتد، ارائه کرده و مدعی شده است که این مهاجم اسلوونیایی "شبیه یک بازیکن آکادمی است." 

به گزارش فوتبالی، ششکو، که تابستان امسال با مبلغ هنگفت ۷۴ میلیون پوند از لایپزیش به اولدترافورد آمد، تاکنون نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و تنها دو گل در ۱۱ بازی اول خود در لیگ برتر به ثمر رسانده است.

با وجود انتقال با مبلغ کلان در پنجره نقل و انتقالات تابستانی، ششکو هنوز نتوانسته است انتظارات هواداران یونایتد را برآورده کند. این ملی‌پوش اسلوونیایی برای حل بحران تهاجمی آنها که در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ عمیق‌تر شد، به خدمت گرفته شد. 

رابی فاولر، مهاجم سابق لیورپول و انگلیس، نظر خود را در مورد ششکو ارائه کرد در حالی که ستاره یونایتد را با ویکتور یوکرس، خرید تابستانی آرسنال، مقایسه کرد. فاولر به "Adventure Gamers" گفت: "برای من، فکر می‌کنم واضح‌ترین گزینه یوکرس است. او احتمالا برای لیگ برتر مناسب‌تر است و می‌داند که از نظر سرعت، انرژی و تعهد به چه چیزی نیاز است. در حالی که ششکو شاید گاهی اوقات کمی مشکل داشته است. او کمی شبیه، امیدوارم این اشتباه برداشت نشود، اما او کمی شبیه یک بازیکن آکادمی به نظر می‌رسد. شکی ندارم که او بازیکن خوبی است. هیچ کس توانایی او را زیر سوال نمی‌برد، اما در حال حاضر فکر می‌کنم از بین این دو، یوکرس است که برای این کار مجهزتر به نظر می‌رسد."

بر اساس گزارش جدید "اسکای اسپورت"، انتظار می‌رود این بازیکن ۲۲ ساله "حداکثر" برای یک ماه از میادین دور باشد. این چارچوب زمانی به این معنی است که ششکو بازی‌های آتی باشگاه در لیگ برتر مقابل اورتون، کریستال پالاس و وستهم، و احتمالا ولوز و بورنموث را از دست خواهد داد.