پایگاه خبری فوتبالی - آسان اوئدراگو، استعداد ۱۹ ساله آر بی لایپزیش، دیشب در برابر بوسنی و هرزگوین (نه اسلواکی) در چارچوب مقدماتی جام جهانی، رویاییترین دقایق زندگی فوتبالیاش را تجربه کرد: تنها ۱ دقیقه و ۵۴ ثانیه پس از ورود به زمین، اولین بازی ملیاش را با اولین گل ملیاش جشن گرفت.
به گزارش فوتبالی ، در دقیقه ۷۷، یولیان ناگلزمن، فلوریان ویرتز را بیرون کشید و اوئدراگو را به زمین فرستاد. ۱۱۴ ثانیه بعد، لروی سانه توپ را در سمت راست به او رساند و این هافبک جوان با یک حرکت سریع به داخل و شوت زمینی دقیق به گوشه دروازه، نتیجه را ۶-۰ کرد. ورزشگاه ردبول آرنا که خانه باشگاهی اوست، از شادی منفجر شد؛ اوئدراگو دور افتخار زد و همتیمیهایش او را روی دست بلند کردند.
طبق آمار اوپتا، اوئدراگو با ۱۹ سال و ۱۹۲ روز سن، جوانترین بازیکنی شد که در اولین بازی ملی آلمان بعد از ۷۱ سال گلزنی میکند. رکورد قبلی متعلق به کلاوس اشتومر بود که اکتبر ۱۹۵۴ در سن ۱۹ سال و ۶۸ روز این کار را انجام داده بود.
این لحظه برای اوئدراگو که به دلیل مصدومیت ندیم امیری به طور اضطراری به تیم بزرگسالان دعوت شده بود، اوج یک صعود برقآسا بود. پسر آلاسان اوئدراگو (بازیکن سابق لیگ دسته دوم آلمان) که از آکادمی شالکه رشد کرده، تابستان گذشته با تنها ۱۰ میلیون یورو به لایپزیش آمد و در این فصل با ۲ گل و ۳ پاس گل در ۱۰ بازی بوندسلیگا، همه را مبهوت کرده است.
کریستوف کرامر، کارشناس ZDF و قهرمان جهان ۲۰۱۴، پس از بازی گفت: «او فوقالعاده است. تکنیک، دید، پویایی، هوش بازی… نمیدانم بهترین پستش کجاست، روی wing، به عنوان شماره هشت، همه جا میدرخشد. آلمان برای سالهای طولانی یک جواهر واقعی در اختیار دارد.»
با این نمایش خیرهکننده، اوئدراگو نه تنها تاریخ ساخت، بلکه رسماً خودش را به عنوان یکی از امیدهای اصلی نسل بعدی مانشافت معرفی کرد.










