عجیب‌ترین گل روز؛ کرنری که مستقیم وارد دروازه شد (ویدیو)

عجیب‌ترین گل روز؛ کرنری که مستقیم وارد دروازه شد (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گلی که تیم امید ایران به بحرین زد یک گل عجیب و کم نظیر بود.

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران در سومین بازی‌اش در تورنمنت قرقیزستان با نتیجه یک بر صفر تیم امید بحرین را شکست داد و به به اولین پیروزی‌اش در این مسابقات دست پیدا کرد. امیدهای ایران که با سرمربیگری امید روانخواه پا به این تورنمنت گذاشته‌اند در دو بازی قبلی‌شان شکست خورده بودند. 

تیم امید ایران در اولین بازی‌اش در این تورنمنت مقابل روسیه قرار گرفت که این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود روسیه به اتمام رسید.

ایران در دومین بازی‌اش به مصاف تیم میزبان یعنی قرقیزستان رفت و در حالی که تا دقایق پایانی با یک گل از حریف پیش بود اما در دقایق پایانی دو گل دریافت کرد و بازی را دو بر یک واگذار گرد.

امرزو و ساعتی پیش امیدهای ایران مقابل بحرین قرار گرفت. بحرین هم مثل ایران دو بازی قبلی‌اش را با شکست پشت سر گذاشته بود و نمی‌خواست در سومین مسابقه هم بازنده از زمین خارج شود.

اما تک گل حمیدرضا ضرونی بازیکن خیبر خرم آباد که در پست هافبک میانی بازی می‌کند ایران را به گل برتری رساند. شاگردان روانخواه با حفظ این برتری تا پایان مسابقه توانستند حریف را شکست بدهند.

اما گلی که ضرونی زد یک گل عجیب و کم‌نظیر بود. تیم امید ایران در دقیقه 57 یک ضربه کرنر به دست آورد که ضرونیِ چپ‌پا پشت این ضربه ایستاد و با یک ارسال داخل پا و کات‌دار توپ را به سمت تیر اول زد.

گل ضرونی به امید بحرین

دروازه‌بان حریف که کمی از دروازه خارج شده بود تا در صورتی که توپ به صورت بلند ارسال شود آن را دفع کند غافلگیر شد و هر چه تلاش کرد از ورود توپ به دروازه‌اش جلوگیری کند موفق به این کار نشد.

این دومین گل امیدهای ایران در این تورنمنت بود. در بازی قبلی مقابل قرقیزستان تک گل ایران توسط مهدی جعفری و از روی یک شوت راه دور زیبا وارد دروازه میزبان شده بود.