استقلال-پادیاب در ورزشگاه تختی؟

استقلال-پادیاب در ورزشگاه تختی؟

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال در فاصله کمتر از 48 ساعت تا شروع بازی حذفی، وارد چالشی جدی شده است.

به گزارش فوتبالی، تیم استقلال در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی باید از پادیاب خلخال میزبانی کند و این درحالیست که هنوز وضعیت محل برگزاری مسابقه مشخص نیست.

پیش از این اعلام شده بود که مسابقه استقلال و پادیاب در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار خواهد شد اما ظاهرا به خاطر آماده‌سازی چمن این ورزشگاه، برگزاری مسابقه در آن ممکن نیست. البته مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا رضایت مسئولان ورزشگاه شهر قدس را برای میزبانی از دیدار روز جمعه‌شان جلب کنند.

بااینحال اگر رایزنی استقلال با مسئولان ورزشگاه شهرقدس به نتیجه نرسد، این باشگاه باید به سراغ گزینه‌های دیگر برود.

براساس پیگیری از سازمان لیگ مشخص شد، در وهله اول امکان جا به جایی تاریخ بازی و یا برگزاری مسابقه در شهرهای مجاور نیست.

از طرفی با توجه به اینکه در این مرحله تمام تیم‌های تهرانی میزبان هستند، ورزشگاه دستگردی دو بازی در روزهای پنجشنبه و شنبه را در برنامه دارد و ورزشگاه انقلاب کرج هم روز شنبه میزبان یک مسابقه جام حذفی است. به همین خاطر برگزاری مسابقه در این دو ورزشگاه هم تقریبا محال است چرا که برگزاری فشرده بازی‌ها، چمن آن‌ها را دچار مشکل می‌کند.

بنابراین برای انجام بازی در تهران تنها گزینه باقی‌مانده ورزشگاه تختی است. هرچند که استقلالی‌ها از کیفیت چمن این ورزشگاه راضی نیستند اما شاید در نهایت مجبور به میزبانی از پادیاب در این زمین شوند. به هرحال باید منتظر ماند و دید که تلاش مسئولان استقلال، چه نتیجه‌ای خواهد داشت.