دزدی شدن از تیم ملی ترکیه در کشور اسپانیا

دزدی شدن از تیم ملی ترکیه در کشور اسپانیا

پایگاه خبری فوتبالی - در پی سفر تیم ملی ترکیه به شهر سویل برای انجام آخرین دیدار مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی، حادثه‌ای غیرمنتظره در رختکن ورزشگاه لا کارتوخا رخ داد که به جنجالی رسانه‌ای تبدیل شد. 

به گزارش فوتبالی ، طبق گزارش‌ها، یک ساعت لوکس به ارزش تقریبی ۲۰۰ هزار یورو و دو انگشتر گران‌قیمت، هرکدام بیش از ۶۰ هزار یورو، پس از پایان بازی ناپدید شدند؛ موضوعی که بلافاصله به اطلاع مسئولان ترکیه و پلیس اسپانیا رسید.

در ابتدا تصور می‌شد بازیکنان یا اعضای تیم ملی ترکیه وسایلی را در رختکن فراموش کرده‌اند؛ اتفاقی که گهگاه پس از مسابقات رخ می‌دهد. اما زمانی که بررسی‌ها آغاز شد، مشخص شد این‌بار ماجرا فراتر از یک «جا گذاشتن معمولی» است و احتمال وقوع سرقت بسیار جدی است. همین امر باعث شد یک شکایت رسمی از سوی تیم ترکیه ثبت شود و پلیس روند تحقیق را به‌طور گسترده آغاز کند.

براساس اطلاعات جدیدی که منابع نزدیک به پرونده تأیید کرده‌اند، پلیس موفق شده هر سه وسیله گمشده را پیدا و ضبط کند. همچنین دست‌کم یک نفر در ارتباط با این ماجرا بازداشت شده است و مقامات احتمال می‌دهند افراد دیگری نیز در این سرقت نقش داشته باشند. اکنون نیروهای امنیتی در حال بررسی این نکته‌اند که آیا متهمان از کارکنان ورزشگاه بوده‌اند یا افرادی که به‌صورت غیرمجاز وارد محدوده رختکن شده‌اند.

تحقیقات همچنان ادامه دارد و مقام‌های اسپانیایی قصد دارند با تکمیل پرونده، تصویر دقیقی از نحوه وقوع این سرقت و هویت عاملان آن ارائه دهند. این اتفاق در حالی رخ داده که تیم ملی ترکیه مشغول آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی است و چنین حاشیه‌هایی می‌تواند برای این تیم دردسرساز باشد.