انگلیس با توخل می‌تواند قهرمان جام جهانی شود

انگلیس با توخل می‌تواند قهرمان جام جهانی شود

پایگاه خبری فوتبالی - جک ویلشر، هافبک پیشین تیم ملی انگلیس و باشگاه آرسنال، با ارزیابی شرایط فعلی تیم تحت هدایت توماس توخل، باور دارد که سه‌شیرها بیش از هر زمان دیگری به فتح جام جهانی نزدیک شده‌اند.

به گزارش فوتبالی ، او که سال‌ها در مرکز توجه فوتبال انگلیس بوده، تجربه حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ و ناکامی در رسیدن به فهرست نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ را در کارنامه دارد؛ اتفاقی که همچنان آن را یکی از تلخ‌ترین لحظات دوران بازیگری‌اش توصیف می‌کند.

با این حال، نگاه ویلشر امروز کاملاً رو به جلوست. او معتقد است توخل همان مربی «در سطح جهانی» است که فوتبال انگلیس مدت‌ها دنبالش بود؛ کسی که می‌تواند بهترین بهره را از نسل ارزشمند کنونی بگیرد. ویلشر می‌گوید: «به پدرم گفتم فقط به توماس اعتماد کن. سال‌ها می‌گفتیم بهترین بازیکنان را داریم، حالا به‌نظر می‌رسد بهترین مربی را هم پیدا کرده‌ایم. همین باعث می‌شود بگویم انگلیس توان قهرمانی را دارد.»

این هافبک سابق ۳۳ ساله با اشاره به تنوع تاکتیکی و کیفیت فردی بازیکنان تأکید کرد که شرایط برای موفقیت مهیاست. از نظر او، حضور ستارگانی در خط حمله مانند هری کین، بازیکنان خلاق در کناره‌ها، و هافبک‌هایی با توانایی ساخت بازی، ترکیبی ایجاد کرده که کمتر تیمی در دنیا از آن برخوردار است. ویلشر نمایش انگلیس مقابل صربستان و گل‌های بوکایو ساکا و ابرچی ازه را نشانه‌ای از بلوغ تیمی دانست که زیر نظر توخل هر هفته پیشرفت می‌کند.

او همچنین از عملکرد زوج خط میانی، دکلان رایس و الیوت اندرسون، تمجید کرد و آن‌ها را هافبک‌هایی «چندبعدی» نامید که می‌توانند در هر نقش و سبک بازی مؤثر باشند. ویلشر با اطمینان می‌گوید اگر انگلیس بخواهد پس از سال‌ها طلسم را بشکند، این نسل و این مربی بهترین فرصت برای تحقق آن است.