محبی دست فرهاد را گرفت؛ برد تیم مجیدی بعد از 7 باخت

محبی دست فرهاد را گرفت؛ برد تیم مجیدی بعد از 7 باخت

پایگاه خبری فوتبالی- البطائح بعد از 7 شکست متوالی بالاخره پیروز شد.

به گزارش فوتبالی، امشب تیم البطائح با هدایت فرهاد مجیدی در هفته هشتم لیگ حرفه‌ای امارات میزبان تیم الاتحاد کلبا بود. این بازی از دو جهت برای فرهاد مجیدی به شدت حائز اهمیت بود.

اول این که الاتحاد کلبا تیم سابق فرهاد بود و بیش از یک فصل روی نیمکت این تیم نشسته بود و بعد از کسب چند نتیجه ضعیف، از هدایت این تیم کنار گذاشته شده بود و این بازی برای مجیدی یک بازی انتقامی محسوب می‌شد.

این بازی در جدول هم برای فرهاد و شاگردانش به شدت حساس بود. البطائح بعد از 7 باخت متوالی به الاتحاد کلبا رسیده بود و اگر این بازی را هم می‌باخت، به احتمال زیاد مجیدی از هدایت این تیم کنار گذاشته می‌شد!

بازی در حالی شروع شد که الاتحاد 4 بازیکن ایرانی به نام‌های سامان قدوس، احمد نوراللهی، محمدمهدی محبی و شهریار مغانلو را در ترکیب اصلی خود داشت و حضور این بازیکنان، بازی را برای فوتبالدوستان ایرانی جذاب کرده بود.

اما در همان دقایق ابتدایی، یک اتفاق ویژه رخ داد. محبی که هفته گذشته در بازی تیم‌های ملی ایران و ازبکستان یکی از کسانی بود که پنالتی‌اش را خراب کرده بود، در دقیقه 16 با یک خطای خشن روی فهد بازیکن البطائح کارت قرمز مستقیم گرفت و از بازی اخراج شد.

این اتفاق ادامه بازی را برای شاگردان مجیدی راحت‌تر کرد و دانیل بسا در دقیقه 41 برای البطائح گل زد و تیمش را برنده به رختکن فرستاد. در دقیقه 48 عمر خلیل گل دوم البطائح را زد اما 4 دقیقه بعد با گل به خودی عمر کیتا، اختلاف دو تیم به حداقل رسید.

در ادامه هر 3 بازیکن ایرانی الاتحاد کلبا تعویض شدند و از بازی بیرون رفتند. در حالی که در دقایق پایانی تیم الاتحاد برای زدن گل تساوی تلاش می‌کرد، روی یک ضدحمله در دقیقه 5+90 ایوونی گل سوم البطائح را زد و بازی در نهایت با نتیجه 3 بر یک به سود شاگردان مجیدی به پایان رسید.

با این پیروزی، البطائح 6 امتیازی شد و در رده دوازدهم جدول 14 تیمی لیگ امارات قرار گرفت اما هنوز در حاشیه امن قرار ندارد و همچنان برای فرار از منطقه صعود نیاز به چند پیروزی دیگر دارد.


تصویر خبر