ستاره بارسلونا به بازی مقابل چلسی نرسید

ستاره بارسلونا به بازی مقابل چلسی نرسید

پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا صبح دوشنبه آخرین تمرین خود را در شهرک ورزشی باشگاه پشت سر گذاشت و طبق برنامه تا ساعاتی دیگر عازم لندن خواهد شد تا در هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف چلسی برود.

به گزارش فوتبالی ، خبر مهم این جلسه تمرینی، ادامه دوری پدری از تیم بود؛ هافبکی که هنوز نتوانسته به تمرینات گروهی بازگردد.

پدری همچنان به‌طور انفرادی کار می‌کند و با وجود اینکه روند ریکاوری او پیشرفت مثبتی داشته، کادر پزشکی و فنی تصمیم گرفته‌اند هیچ‌گونه ریسکی انجام ندهند. مصدومیت همسترینگ او که پس از ال‌کلاسیکوی اواخر اکتبر آغاز شد، اکنون در مراحل پایانی درمان قرار دارد اما فلیک نمی‌خواهد بازگشت او را عجولانه رقم بزند؛ به‌خصوص در این مقطع حساس از فصل که هر لغزش می‌تواند هزینه‌ساز باشد.

با این حال، بارسا خبرهای امیدوارکننده‌ای هم دریافت کرده است. مارکوس رشفورد که به دلیل ابتلا به آنفلوانزا بازی مقابل اتلتیک بیلبائو را از دست داده بود، روز یکشنبه بدون مشکل تمرین کرد و در فهرست سفر به لندن قرار می‌گیرد. فرانکی دی یونگ نیز بعد از پایان محرومیت لیگ و پشت سر گذاشتن تمرینات سنگین، به آمادگی کامل برگشته و احتمالاً نقش پررنگی در نبرد خط میانی برابر چلسی خواهد داشت.

بارسلونا با روحیه‌ای بالا راهی انگلیس می‌شود؛ نتایج مثبت هفته‌های اخیر و بازگشت چند مهره کلیدی اعتمادبه‌نفس تیم را افزایش داده است. با این وجود، بازیکنان و فلیک می‌دانند جدال با چلسی در استمفورد بریج همیشه چالشی جدی بوده و برای کسب امتیاز باید یکی از بهترین نمایش‌های فصلشان را ارائه دهند.