پایگاه خبری فوتبالی - در یکی از حساسترین دیدارهای هفته پنجم لیگ قهرمانان اروپا، چلسی در شبی باشکوه در استمفورد بریج با نتیجه قاطع ۳ بر ۰ بارسلونا را شکست داد و شاگردان هانسی فلیک را زمینگیر کرد.
به گزارش فوتبالی، تیم تحت هدایت انزو مارسکا نمایشی کمنقص ارائه داد؛ نمایشی که بارسا را از همان دقایق ابتدایی تحت فشار قرار داد و در نهایت آبیهای لندن را به یک برد پرقدرت رساند.
چلسی بازی را تهاجمی آغاز کرد و حتی دو بار توسط انزو فرناندز به گل رسید، اما هر دو بار، داور با کمک VAR گلها را مردود اعلام کرد. بهترین بخت بارسلونا نیز در دقیقه ۶ توسط فران تورس از دست رفت تا این تیم فرصت برتری زودهنگام را هدر دهد. فشار چلسی سرانجام در دقیقه ۲۷ نتیجه داد؛ کرنر خطرناک کوکوریا با سردرگمی مدافعان بارسا همراه شد و ژول کنده بهاشتباه توپ را وارد دروازه خودی کرد تا میزبان پیش بیفتد.
اوضاع برای بارسلونا زمانی بحرانیتر شد که رونالد آرائوخو در دقیقه ۴۴ با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و تیم فلیک نیمه دوم را دهنفره آغاز کرد. چلسی از این برتری عددی بهترین بهره را برد و در دقیقه ۵۵ با نفوذ قدرتمندانه استوائو به گل دوم رسید؛ گلی که نشاندهنده برتری فنی و بدنی آبیها بود.
در ادامه، پاس طلایی انزو فرناندز در دقیقه ۷۷، لیام دلاپ را در موقعیتی آسان قرار داد تا تیر خلاص را شلیک کند. گل ابتدا آفساید اعلام شد، اما فناوری آفساید نیمهخودکار تصمیم را اصلاح کرد و پیروزی ۳ بر ۰ چلسی قطعی شد.
استمفورد بریج شبی فراموشنشدنی را تجربه کرد؛ شبی که چلسی ثابت کرد برای صعود، نه به بخت و اقبال، بلکه به توان تاکتیکی و هماهنگی درونی خود تکیه دارد.

بارسلونا 








