تکلیف پرونده مالی بزرگ منچسترسیتی تا قبل کریسمس مشخص می‌شود؟

تکلیف پرونده مالی بزرگ منچسترسیتی تا قبل کریسمس مشخص می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی - نزدیک به سه سال است که منچسترسیتی با ۱۱۵ اتهام تخلف مالی از سوی لیگ برتر مواجه است و یکی از مشاوران سابق این باشگاه ادعا کرده که ممکن است رای نهایی در این رابطه، تا پیش از کریسمس اعلام شود. 

به گزارش فوتبالی، این اتهامات که در اوایل سال ۲۰۲۳ مطرح شد، مربوط به نقض احتمالی قوانین مالی در بازه‌ای ۹ ساله از ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ است. با وجود آغاز جلسات رسیدگی بیش از یک سال پیش، هنوز هیچ رایی به‌صورت عمومی اعلام نشده است.

در دوره‌ای که گفته می‌شود سیتی قوانین را نقض کرده، این باشگاه سه بار قهرمان لیگ برتر شد؛ در سال‌های ۲۰۱۲، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸. پس از آن نیز تیم پپ گواردیولا پنج بار دیگر عنوان قهرمانی را کسب کرده است. سیتی همچنان هرگونه تخلف را رد می‌کند و اکنون این احتمال مطرح شده که پاسخ نهایی تا پایان سال میلادی مشخص شود.

استفان بورسن، مشاور مالی سابق سیتی، در مصاحبه با تاک اسپورت گفت: 

«فکر می‌کنم سیمون باور دارد که رای نهایی، سال آینده اعلام می‌شود اما من فکر می‌کنم هنوز هم ممکن است پیش از کریسمس منتشر شود. مدت‌هاست که تصمیم در آستانه اعلام بوده و کار زیادی باقی نمانده است. این کار آن‌قدر طول نمی‌کشد.»

در این مدت، سیتی و هوادارانش دائما با این ادعا مواجه بوده‌اند که سلطه این باشگاه، از جمله سه‌گانه سال ۲۰۲۳، زیر سایه این پرونده قرار گرفته است. بورسن همچنین گفته است که نه باشگاه و نه لیگ برتر، مقصر طولانی شدن ماجرا نیستند، بلکه این هیئت تصمیم‌گیرنده است که فرآیند را طولانی کرده است.

او اضافه کرد: 

«هیچ‌کس نمی‌داند چه خبر است، چون حتی طرف‌های پرونده هم انتظار داشتند تا حالا رای را دریافت کنند. تمام وکلا از اینکه هنوز تصمیمی اعلام نشده تعجب کرده‌اند و این شامل هر دو طرف می‌شود. می‌گویم چه کسی کار را عقب انداخته: هیئت صادرکننده رای. قلم دست آنهاست. همه منتظر آنها هستند.»