روزهای بسیار خوب سوپر فرانکی در چمپیونشیپ

روزهای بسیار خوب سوپر فرانکی در چمپیونشیپ

پایگاه خبری فوتبالی - کانونتری سیتی با هدایت فرانک لمپارد تاریخ‌ساز شد؛ آن‌ها پس از ۱۷ بازی، با اختلاف ۱۰ امتیاز صدرنشین چمپیونشیپ هستند؛ رکوردی که پیش از این در تاریخ این لیگ هرگز ثبت نشده بود.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته در دیداری پرهیجان برابر میدلزبورو، کانونتری موفق شد با نتیجه ۴-۲ پیروز شود و فاصله خود را در صدر جدول به ۱۰ امتیاز افزایش دهد. این تیم حالا ۴۰ امتیاز از ۱۷ مسابقه کسب کرده و در مسیر شکستن رکورد تاریخی تیم ردینگ (۱۰۶ امتیاز در یک فصل) قرار گرفته است.

نمایش کاونتری در این بازی بار دیگر قدرت هجومی تیم لمپارد را نشان داد. الیس سیمز و لیام کیچینگ هر کدام دو بار گلزنی کردند تا تیمشان دهمین برد در ۱۱ بازی اخیر را جشن بگیرد. کانونتری در این فصل ۴۷ گل به ثمر رسانده که ۱۹ گل بیشتر از هر تیم دیگری در لیگ است؛ آماری که رسانه‌های انگلیسی آن را غیرقابل توقف توصیف کرده‌اند.

فرانک لمپارد پس از بازی در گفت‌وگو با اسکای اسپورت گفت:
"کاملا خوشحال هستم. فکر می‌کنم امشب در یک بازی سخت عالی بودیم. وقتی دو گل زدیم، کنترل بازی را در دست گرفتیم و حتی پس از بازگشت حریف، توانستیم دوباره واکنش نشان دهیم."

این اظهارات نشان می‌دهد که روحیه تیمی و اعتماد به نفس کانونتری در بالاترین سطح قرار دارد. رکورد تاریخی نه تنها جایگاه کاونتری را در صدر مستحکم‌تر کرده، بلکه پیام روشنی به رقبا داده است: تیم لمپارد آماده است تا یکی از بهترین فصل‌های تاریخ چمپیونشیپ را رقم بزند.


تصویر خبر