باورنکردنی از چمن یادگار: اصراری عجیبی که کار دست همه داد!

باورنکردنی از چمن یادگار: اصراری عجیبی که کار دست همه داد!

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور می‌توانست بازی با الوحده را در ورزشگاه بنیان دیزل برگزار کند اما این مسابقه در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد تا وضعیت چمن این ورزشگاه به حال و روز کنونی بیفتد.

به گزارش فوتبالی، وضعیت چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز و نحوه تعویض آن سوژه روز رسانه‌هاست و شرایط به قدری وخیم است که تراکتور تا به امروز موفق نشده حتی یک بازی لیگ برتری را هم در ورزشگاه خانگی خود انجام دهد.

در همین راستا اخبار نگران‌کننده‌ای هم به گوش می‌رسد و گفته می‌شود برخی کارشناسان دستور به کشت جدید چمن داده‌اند که باتوجه به سرمای هوای تبریز در زمستان این کار ممکن نیست و مشخص نیست شرایط در ادامه چگونه خواهد شد.

اما مسئولان ورزشی تبریز مدعی هستند که دلیل اصلی این موضوع انجام بازی تراکتور و الوحده امارات در ورزشگاه یادگار است و این بازی زودتر از موعد آمادگی چمن انجام شده تا شرایط اینچنین شود و باتوجه به لزوم میزبانی آسیایی، برگزاری بازی در ورزشگاهی دیگر ممکن نبوده است.

اما یکی از مسئولان باشگاه تراکتور که نخواسته نامش فاش شود، در گفت‌وگویی با “فوتبالی” مدعی شده که امکان برگزاری این بازی در ورزشگاه بنیان دیزل وجود داشته و مسئولان ای‌اف‌سی تاییدیه لازم برای برگزاری این دیدار در بنیان دیزل را داده بودند اما تصمیم بر این گرفته شده که بازی با الوحده در یادگار برگزار شود.

گویا ای‌اف‌سی در بحث ورزشگاه جانشین، در صورتی که ورزشگاه فاصله زیادی با فرودگاه استادیوم اول معرفی شده، نداشته باشد؛ اجازه بازی می‌دهد و مشکلی بابت میزبانی‌های بعدی در یادگار وجود نداشته است.

بر همین اساس تراکتوری‌ها این آمادگی را دارند تا حتی در صورت عدم امکان برگزاری بازی‌ها در یادگار امام، در بنیان دیزل از رقبای آسیایی میزبانی کنند.

نکته قابل توجه اینجاست که باوجود پیش‌بینی وخیم شدن چمن ورزشگاه در صورت انجام بازی با الوحده، چرا اصرار به برگزاری بازی در یادگار وجود داشته است؟