اتفاق تکراری در استقلال؛ کاپیتان‌ها با خودروی شخصی رفتند!

اتفاق تکراری در استقلال؛ کاپیتان‌ها با خودروی شخصی رفتند!

پایگاه خبری فوتبالی- دو کاپیتان استقلال که از ترکیب اصلی این تیم دور مانده‌اند، جدا از سایرین و با خودروی شخصی ورزشگاه شهرقدس را ترک کردند.

به گزارش فوتبالی، در هنگام خروج اعضای تیم استقلال از ورزشگاه شهرقدس اتفاق عجیبی رخ داد. یک خودرو جلوی خودروی رامین رضاییان و روزبه چشمی را گرفته بود تا هواداران بتوانند با این دو عکس بگیرند، اما رامین و روزبه از خودرو پیاده نشدند و ورزشگاه را ترک کردند. این دو نفر حتی سوار اتوبوس تیم نشدند و همین باعث تعجب خبرنگاران حاضر در ورزشگاه شد!

این اولین بار نبود بعضی از بازیکنان تیم، در هنگام خروج اعضای تیم، با سایر نفرات وارد اتوبوس نمی‌شوند و با خودروی شخصی یا خودروی نزدیکان‌شان از ورزشگاه خارج می‌شوند. 

قبلا هم مشابه این اتفاق رخ داده بود و بیژن طاهری سرپرست استقلال در واکنش به انتقاد رسانه‌ها از این حرکات، مدعی شده بود که این اتفاق خاصی نیست. او بعد از این که رامین رضاییان در پایان یکی از بازی‌ها با خودروی شخصی از ورزشگاه بیرون رفت گفته بود: «رامین خودش را تافته جدا بافته نمی‌داند و هیچ موضوعی برای او پیش نیامده است. چه عیبی دارد که زودتر برگردد؟ بماند اینجا تا صبح؟ همه با اتوبوس آمدند و هرکس بخواهد می‌تواند زودتر برود. اندونگ هم به او گفتم اگر راننده‌ات آمده می‌تواند برود.»

حالا همان اتفاق تکرار شده و این بار کاپیتان‌های اول و دوم استقلال که مدت‌هاست از ترکیب اصلی تیم دورمانده‌اند، به همراه همبازیان‌شان با اتوبوس تیم ورزشگاه را ترک نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند با یک خودروی شخصی این کار را انجام بدهند!

و سوالی که قبلا هم مطرح شده و کسی پاسخ آن را نداده این است: «اگر خدای نکرده در طول مسیر اتفاقی برای خودروی شخصی بازیکنان بیفتد و آنها مصدوم و مجروح شوند، چه کسی باید پاسخگو باشد؟