جمله نگران کننده تاج؛ شاید برخی بازیکنان تیم ملی هم ویزای آمریکا نگیرند!

جمله نگران کننده تاج؛ شاید برخی بازیکنان تیم ملی هم ویزای آمریکا نگیرند!

پایگاه خبری فوتبالی- رییس فدراسیون فوتبال امروز به نکته مهم و نگران کننده‌‌ای درباره اعزام تیم ملی ایران به جام جهانی 2026 اشاره کرد.

به گزارش فوتبالی، با این که تیم ملی ایران یکی از اولین تیم‌هایی بود که توانست مجوز حضور در جام جهانی 2026 آمریکا، کانادا و مکزیک را به دست بیاورد اما دولت آمریکا فقط ویزای 4 نفر از 9 نماینده ایران که قرار بود در مراسم قرعه کشی شرکت کنند را صادر کرد!

این مساله تبدیل به یک نگرانی و جنجال بزرگ شده است و فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده است که در صورتی که ویزای هر 9 نفر صادر نشود از ایران کسی در مراسم قرعه کشی که قرار است روز 14 آذر در واشینگتن برگزار شود شرکت نخواهد کرد!

دیروز مهدی تاج در این باره صحبت کرد و در صحبت‌های امروز او یک نکته نگران کننده دیگر هم وجود داشت. تاج گفت: «اگر این اتفاق نیفتد و ویزای نماینده‌های ما صادر نشود ارزیابی وزارت خارجه ما این است که این‌ها باز هم به این کار ادامه می‌دهند. البته اینها اگر همه ویزاها را بدهند هم شاید از 3 یا 4 نفر بیشتر استفاده نکنیم. ولی این که با کشور ما سَبُک برخورد کنند این پذیرفتنی نیست. ما وقتی به شهدای اقتدارمان نگاه می‌کنیم باید فدراسیون فوتبال هم در همین مسیر قدم بردارد. الان وقتی این طور برخورد می‌کنند ممکن است در مراحل بعدی هم به بازیکنان سرایت کنند. می‌گویند در کشتی و بقیه رشته‌ها این اتفاق افتاده است. ممکن است برای فوتبال هم بیفتد. به همین دلیل ما داریم مسیر خودمان را می‌رویم ولی هر لحظه تصمیم‌گیری خودمان را انجام می‌دهیم. با وزارت خارجه و سایر مسئولان در تماس هستیم و متناسب با شرایط تصمیم‌های مقتضی را می‌گیریم. فعلا نظر هیات رییسه این است که هیچ در مراسم شرکت نکند.»

نکته مهم در این باره این است که اگر چنین اتفاقی برای بازیکنان تیم ملی هم بیفتد و یک یا چند نفر از آنها ویزای آمریکا را نگیرند چه اتفاقی می‌افتد. با توجه به این که وضعیت بازیکنان و کادر فنی تیم با بقیه اعضا متفاوت است پس چرا تاج چنین ماجرایی را مطرح کرده است؟

با توجه به تصمیمی که هیات رییسه فدراسیون برای غیبت در مراسم قرعه کشی گرفته است، اگر به بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران هم به هر دلیلی ویزا ندهند، مطمئنا در این صورت گزینه انصراف از حضور در جام جهانی هم بررسی می‌شود.

مطمئنا تیم ملی ایران باید ویزای آمریکا را بگیرد اما اگر به دلیل اقدامات غیر ورزشی دولت آمریکا درست مثل همین ماجرای قرعه کشی، موفق به گرفتن ویزا برای بازیکنان نشود و از حضور در جام جهانی انصراف بدهد، آن وقت بر خلاف تصورات، خطر محرومیت از حضور در دوره بعدی جام جهانی یعنی جام جهانی ۲۰۳۰ ایران را تهدید نمی‌کند.

 چرا که این دولت آمریکا بوده که بر خلاف قوانین فیفا به بازیکنان تیم ملی ایران اجازه حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را نداده است و اگر کار به دادگاه CAS هم برسد شانس ایران برای پیروزی زیاد است و باید خیلی سریع تر از آمریکا و فیفا به دادگاه CAS شکایت ببرد. البته در این باره در روزهای آینده بیشتر خواهیم نوشت.